Skocz do zawartości

Witamy na Vectra Klub Polska

Guest Image

Witamy na Vectra Klub Polska, podobnie jak na większości społeczności internetowych, musisz się zarejestrować aby uczestniczyć w naszym wspólnym życiu ale nie martw się jest to bardzo prosty proces, który wymaga minimum informacji, aby zostać zarejestrowanym.

Zakładając konto na Vectra Klub Polska, możesz uzyskać następujące przywileje:

  • Zakładać nowe tematy i pisać odpowiedzi w innych
  • Subskrybować tematy i fora, aby uzyskać powiadomienia
  • Uzyskać własną stronę profilu i poznawać nowych przyjaciół
  • Wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników.

Zaloguj się, aby obserwować  
kulex

strata mocy w 20dti 102km

Polecane posty

Witam opisze problem kuzyna z jego autem jest to vectra B 2,0 dti 102 KM.spadek mocy,kopci na czarno,brak checka na wyświetlaczu,max predkosć 140km/h po długiej prostej.czy tech pokaze jakieś błędy jeśli check sie nie pali??macie jakies pomysły??

Edytowano przez kulex

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Proszę się zalogować lub zarejestrować aby móc zobaczyć quote

Przepływomierz.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

tech wykryje uszkodzenie przepływomierza

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Witam serdecznie jestem tu pierwszy raz

Proszę się zalogować lub zarejestrować aby móc zobaczyć image

/emoticons/default_wink.png" alt=";)" srcset="https://forum.vectraklub.pl/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x" width="20" height="20">

podłącze się pod wątek

Proszę się zalogować lub zarejestrować aby móc zobaczyć image

/emoticons/default_smile.png" alt=":)" srcset="https://forum.vectraklub.pl/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x" width="20" height="20">

Tez mam taki sam silnik, i też mam problem z mocą,

jakiś czas temu wyskakiwała mi kontrolka 'engine' po podłączeniu do kompa okazało się że jest to najprawdopodobniej przepływomierz, więc go dokładnie wymyłem w specjalnej wannie ultradźwiękowej i mam pytanie bo co prawda już nie pokazuje się 'engine' (na razie się nie pokazało

Proszę się zalogować lub zarejestrować aby móc zobaczyć image

/emoticons/default_smile.png" alt=":)" srcset="https://forum.vectraklub.pl/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x" width="20" height="20"> ) ale za to kiepsko z mocą ale DO MOMENTU gdy silnik nie osiągnie około 80 C po tym turbina dostaje kopa i auto zapierdziela jak marzenie

Proszę się zalogować lub zarejestrować aby móc zobaczyć image

/emoticons/default_smile.png" alt=":)" srcset="https://forum.vectraklub.pl/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x" width="20" height="20">

To tak ma być czy nadal przepływomierz do wymiany ?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować  

  • Kto przegląda   0 użytkowników

    Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×