Skocz do zawartości

Witamy na Vectra Klub Polska

Guest Image

Witamy na Vectra Klub Polska, podobnie jak na większości społeczności internetowych, musisz się zarejestrować aby uczestniczyć w naszym wspólnym życiu ale nie martw się jest to bardzo prosty proces, który wymaga minimum informacji, aby zostać zarejestrowanym.

Zakładając konto na Vectra Klub Polska, możesz uzyskać następujące przywileje:

  • Zakładać nowe tematy i pisać odpowiedzi w innych
  • Subskrybować tematy i fora, aby uzyskać powiadomienia
  • Uzyskać własną stronę profilu i poznawać nowych przyjaciół
  • Wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników.

Zaloguj się, aby obserwować  
Gość womar

Nie ładuje turbina po wymianie poduszki

Polecane posty

Gość womar

Witam,mam taki proplem otóż po wymianie poduszki pod skrzynią biegów(skrzynia była wyciagana bo lapa poduszki byla urwana i trzeb bylo spawac) w mojej viki 2.0 dti nie laduje turbina... Sprawdzalem turbo jest ok, suche, auto nie kopci, przewody od intercoolera sa ok.Nie wiem co jest? Cos sie odczepilo, odlączylo przy wyciaganiu skrzyni biegów? Prosze o pomoc

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Wężyki podciśnienia sprawdziłeś ?

błędy jakieś się zgłaszają ?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość womar

wlasnie bledow nie ma... a moja pierwsza mysl to tez wlasnie wezyki od podcisnienia...bo tak nagle po wyciagnieciu skrzyni takie cos...

Proszę się zalogować lub zarejestrować aby móc zobaczyć quote

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość raffik

Proszę się zalogować lub zarejestrować aby móc zobaczyć quote

Tak jak Miły pisze-sprawdź DOBRZE wężyki podciśnienia!!! Też tak miałem-mechanik gdzieś kluczem uderzył w wężyk i był przecięty,to wystarczyło by TURBINA nie ciągła a silnik miał wielką temperaturę.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość womar

Dokladnie tak bylo, wezyk od podcisnienia przy serwie od hamulcow wyskoczyl...wlasnie wlozylem go w swoje miejsce i autko smiga jak tralala!!

Proszę się zalogować lub zarejestrować aby móc zobaczyć image

/emoticons/default_biggrin.png" alt=":D" srcset="https://forum.vectraklub.pl/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x" width="20" height="20"> dzieki za pomoc!

Proszę się zalogować lub zarejestrować aby móc zobaczyć quote

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować  

  • Kto przegląda   0 użytkowników

    Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×