Skocz do zawartości

Witamy na Vectra Klub Polska

Guest Image

Witamy na Vectra Klub Polska, podobnie jak na większości społeczności internetowych, musisz się zarejestrować aby uczestniczyć w naszym wspólnym życiu ale nie martw się jest to bardzo prosty proces, który wymaga minimum informacji, aby zostać zarejestrowanym.

Zakładając konto na Vectra Klub Polska, możesz uzyskać następujące przywileje:

  • Zakładać nowe tematy i pisać odpowiedzi w innych
  • Subskrybować tematy i fora, aby uzyskać powiadomienia
  • Uzyskać własną stronę profilu i poznawać nowych przyjaciół
  • Wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników.

Zaloguj się, aby obserwować  
Gość kiwasake

Luzy na kole ....

Polecane posty

Gość kiwasake

Witam mam problem mam luz na kole . tzn nie na żadnych końcówkach i gumach tylko tak jak by łożysko ... i o to pytanie mam czy mogło się wytrzeć w McPersonie coś

(a dokładnie mi chodzi o ten przegub czy on by mógł mięć jakieś luzy )...

przepraszam jak coś źle napisałem .

Pozdrawiam

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Kamcio91

Łożysko piasty, nie jest głośno w aucie podczas jazdy?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Przegub nie ma nic wspolnego z lozyskiem. Jesli masz luz na lozysku to czeka Cie jego wymiana. Najlepiej kupic cala zwrotnice.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość kiwasake

zbytnio nic nie słychać ....

jakiej firmy kupić to łożysko i w jakiej cenie jest ???

i o czym pamiętając przy wymianie ???

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Kamcio91

Ja dałem 70zł za piastę a łożysko firmy OPTIMAL czy jakoś tak 50zł.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość kiwasake

dzięki

Proszę się zalogować lub zarejestrować aby móc zobaczyć image

/emoticons/default_biggrin.png" alt=":D" srcset="https://forum.vectraklub.pl/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x" width="20" height="20">

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Witam, mam podobny problem.. ale u mnie słychać takie jakby tłuczenie w przednim kole od strony kierowcy przy wchodzeniu w zakręt na lekkim bądź średnim gazie..na prostej nic nie słychać.. co to może być? łożysko czy przegub poszedł? Dodam że na przeglądzie Facet mi powiedział że muszę wymienić tylne tuleje na wahaczach przednich.. mogą to być one przyczyną tych stuków?

Edytowano przez ar0s

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować  

  • Kto przegląda   0 użytkowników

    Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×