Skocz do zawartości

Witamy na Vectra Klub Polska

Guest Image

Witamy na Vectra Klub Polska, podobnie jak na większości społeczności internetowych, musisz się zarejestrować aby uczestniczyć w naszym wspólnym życiu ale nie martw się jest to bardzo prosty proces, który wymaga minimum informacji, aby zostać zarejestrowanym.

Zakładając konto na Vectra Klub Polska, możesz uzyskać następujące przywileje:

  • Zakładać nowe tematy i pisać odpowiedzi w innych
  • Subskrybować tematy i fora, aby uzyskać powiadomienia
  • Uzyskać własną stronę profilu i poznawać nowych przyjaciół
  • Wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników.

Zaloguj się, aby obserwować  
zdzisław

Silne zakócenia.

Polecane posty

Witam Panów. Mam założone w Vb radyjko Omega. Niestety po załączeniu wentylatora pojawiają się zakłócenia. Po załączeniu filtrów triche sie uspokaja. Ale listki nadawania/odbioru na połowie skali. Muszę przez to skręcać sQ i RFG przez co ograniczam sobie odbiór. Wiem na pewno, ze to wentylator nawiewu. Po jego wyłączeniu błoga cisza. A wentylator lata cały rok jak to przy klimie. koledzy podrzucili jakieś filtry antyzakłóceniowe, ale nie na wiele się to zdało. Co z tym fantem zrobić. Wymienić wentylator nawiewu, dobrać się do niego i zobaczyć szczotki. Sam juz nie wiem . Może Wy coś doradzicie.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Wyrównanie (toczenie) komutatora i nowe szczotki powinny załatwić problem. Może jeszcze być coś z instalacją antenową (np. brak masy na mocowaniu anteny).

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

instalacja anteny jest ok. Jak wyłączę dmuchawę to jest cisza. Zresztą problem częściowo się rozwiązał sam. Dzisiaj dmuchawa padła całkowicie. W weekend zabieram się za wyjęcie.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Proszę się zalogować lub zarejestrować aby móc zobaczyć quote

sprobuj podpiac radio bezposrednio do akumlatora

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Radyjko od początku jest zasilane z akumulatora. Na 100% to sprawa wentylatora. mam nadzieję, że po wymianie/naprawie sprawa się rozwiąże.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

wentylator wymieniony. cisza jak makiem zasiał

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować  

  • Kto przegląda   0 użytkowników

    Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×