Jump to content
XXX ZLOT

NOWY TEMAT - NOWY OŚRODEK

ZAPRASZAMY DO REZERWACJI

https://forum.vectraklub.pl/forum/329-xxx-zlot-vkp-20-23062019/

 

 

Welcome to Vectra Klub Polska

Guest Image

Welcome to Vectra Klub Polska , like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of Vectra Klub Polska by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

lukgratko

Forumowicz
  • Content Count

    13
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About lukgratko

  • Rank
    Nowy
  • Birthday 04/25/1988

Informacja o profilu

  • Płeć
    Mężczyzna
  • Skąd
    Telford

Dodatkowe pola

  • Województwo
    podkarpackie
  • Auto
    vectra c

Kontakt

  • GG
    13073079

Recent Profile Visitors

93 profile views
  1. Wszystkie moduły są z jednego samochodu .no nie laczy się z wszystkimi modułami bo can nawala prawdopodobnie .sprawdziłem kable i są inne wiazki
  2. Czasami jest tak ze mycie nie pomoże trzeba wymienić na nowy. Jeżeli po myciu tego sesora widzisz poprawę to widocznie z nim jest coś nie tak . Daj odpowiedź jak rozwiążesz problem
  3. nareszcie mam car pas zalogowałem wszystkie moduły .w ecu brak komunikacji z immobilizerem prawdopodobnie szyna Can jest inna w elektryce i z tad ten bład
  4. Sprawdź czujnik na kolektorze ssący m na początek wyciąk i wyczyść brace cleaner jeżeli to nie pomoże podmien lub zamów nowy jestem pewien w 80% ze to on Ci nawala
  5. problem jest w tym ze nie mam car pass code galletto mi padło zeby ściagnąc eprom i lipa przekładka całej instalacji czy co?????
  6. wymień lub podmien map sensor tez tak miałem po wymianie wszystko było ok .a mój mechanik darł wtryski do sprawdzenia ,zacznij od tanich sposobów
  7. Witam serdecznie wszystkich,mam problem z moja vectra c .Po przekładce silnika z z19dt (w orginale) NA Z19DTH samochód nie odpala ,nie kręci .Wszystkie moduły wymienione wraz z ecu .myślę ze coś nie tak z elektryką .Prosze wszystkich o pomoc
  8. a tryb awaryjny sie włącza w czasie jazdy ??
  9. Podłacz pod komputer i bedzie wszystko wiadomo
  10. Witam wszystkich Mam vectre c z silnikiem z19dt postanowiłem przełożyć silnik na z19dth. Instalacja silnika została z nowego samochodu,wszystkie moduły wymienione .Auto nie odpala nie kręci .Bład imobilajzera (brak komunikacji) proszę magików o pomoc
×
×
  • Create New...