Jump to content

Welcome to Vectra Klub Polska

Guest Image

Welcome to Vectra Klub Polska , like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of Vectra Klub Polska by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

marniu79

Forumowicz
  • Content Count

    471
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

marniu79 last won the day on December 3 2011

marniu79 had the most liked content!

Community Reputation

6 Neutral

About marniu79

  • Rank
    Średnio obeznany
  • Birthday 09/13/1979

Informacja o profilu

  • Płeć
    Mężczyzna
  • Skąd
    WSC
  • Zainteresowania
    elektronika , tv przemysłowa

Dodatkowe pola

  • Województwo
    mazowieckie
  • Auto
    BMW E39

Kontakt

Recent Profile Visitors

833 profile views
  1. Jakie masz te amorki , znam przypadek z astry 2 gość zakupił jakieś dziados... firmy srl a pózniej płakał
  2. Komputer komputerowi nie równy sam się o tym przekonałem w tym tygodniu
  3. Napisałem na elektrodzie temat , dostałem takie info pin 7 złącza diagnostycznego to pin 1 złącza ecu sprawdziłem jest przejście , pin 6 złącza diagnostycznego to pin 22 złącza ecu sprawdziłem , tu również jest ok niestety dalej nie mogę połączyć się z ecu , ani mój sprzet który zawsze działał tu ani w warsztacie ori tech 2 czyżby do wymiany sterownik był , może ktoś bardziej jest w temacie i coś mi podpowie heh pozdrawiam
  4. Witam jak w tytule nie mogę połączyć się z ecu simtec 56 przy x20xev , byłem na profi sprzęcie w warsztacie również polegli , interesuje mnie który pin od ecu połączony jest ze złączem do diagnostyki przed lewarkiem biegów auto nie jedzie , wstepnie podstwione 3 cewki , 4 razy przewody wn oraz 3 x świece w tym nowe odpalam ruszam z 1 i dalej na kazdym biegu muli , max 2000 obr/min i to wszystko co mogę osiągnąć , jak się jedzie to czuć jak by ją coś hamowało , wyprzedzając pytanie , chcek się nie pali auto posiada instalację gazową sekw. kme auto polift 99r w moich rękach 3 lata , dopiero teraz jakieś siupy są pozdrawiam
  5. 2 Tuleje lemforder plus robocizna i geometria 280 pln razem
  6. Nie czekaj do wiosny bo będziesz miał zaraz cały zawias do zrobienia , u mnie te same bądż podobne objawy diagnoza poleciała tuleja ta największa wachacza wzdłużnego wymieniłem obie , cisza nastała
  7. Właśnie tak moje się zachowywały i poleciały do kosza , u kolegi było tak samo ale że nie chciał bardzo inwestować w nowe to kupił od anglika i jeżdzi już 1,5 roku
  8. Ja też walczyłem wierz mi bardzo długo heh , ostatecznie wsadziłem inne amorki i nastała cisza
  9. Popatrz kolego pod obudowę filtra powietrza , u mnie poluzowane nakrętki były od mocowań obudowy jak chodził na wolnych obrotach to hałasowało od drgań , po dokręceniu cisza opisuje w przypadku mojego x20xev nie wiem co ty masz bo profil nie uzupełniony masz
  10. To nie przedszkole kolego , przelutowałem tam gdzie były zimne luty nie widzisz gołym okiem to weż lupę człowiek ...
  11. Ja u siebie osobiście tylko przelutowałem i wszystko działało
  12. Oj nie chce się czytać tylko na gotowo ehh central znajduje się przy prawej nodze pasażera za zaślepką pod schowkiem ,
  13. Witam dziś zabrałem się za wymiane te właśnie rolki co prawda nowa rolka siedzi już na miejscu ale właśnie obraca się z oporem co zrobiłem żle , stara rolka obracała się jako tako a tu zonk panowie poradzcie coś , rano auto potrzebne a zostawiłem rozgrzebane pod domem ..
  14. Taką instalacje już miała vectra jak ja kupiłem
×
×
  • Create New...