Jump to content

Welcome to Vectra Klub Polska

Guest Image

Welcome to Vectra Klub Polska , like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of Vectra Klub Polska by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

konrad35

Forumowicz
  • Content Count

    68
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About konrad35

  • Rank
    Nowy

Informacja o profilu

  • Płeć
    Mężczyzna

Dodatkowe pola

  • Województwo
    zachodniopomorskie
  • Auto
    vectra C 1.9 cdti , kombi

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Doskonale zdaje sobie z tego sprawę .Mnie interesuje tylko inf czy jest mozliwość podłączenia oryginalnego modułu DAB do tego radia
  2. Malina tylko w tym pierwszym temacie z brzegu nie ma żadnych informacji czy da radę podłączyć moduł DAB do radia dvd90.
  3. Witam wsystkich czy istnieje mozliwość podłaczenia modułu DAB do radia dvd90 szukam szukam i nigdzie nic nie ma na ten temat
  4. Wiem co to youtube a ty jak masz zamiar pisać takie teksty to lepiej wcale się nie wypowiadaj
  5. Witam wszystkich Mam wielką prośbę czy może mi ktoś wysłać filmik lub link jak działa NAVI z bmw w dvd90 z góry dziękuję za pomoc Mój e-mail konradderbin@gmail.com
  6. Witam Panowie pyt czy udało się w końcu komuś ogarnąć sygnał remote i jeszcze jedno pyt czy dam radę podłączyć do cd70 taki wzmacniacz https://www.sonicelectronix.com/pictures_new.php?id=112299&picture_id=3007201 w nim już nie podłączymy sygnału remote
  7. Witam wszystkich Pytanie do kolegi Jarka będę chciał zainstalować Aux synowi do Astry rozebrałem z ciekawości swoje radio cd70 które ma fabrycznego aux i mam do Ciebie kilka pyt.(nic nie zarzucam poprostu tylko mnie ciekawi więc z góry Cię przepraszam) a więc Rezystor R3 i R4 napisałeś że mają byc zamontowane u mnie na płytce ich nie ma rezystory R5 i R7 napisałeś że nie trzeba ich instalować a u mnie są napisz tylko proszę czym jest to spowodowane że muszą być albo ma ich nie być z góry bardzo Ci dziękuję za odp. pozdrawiam Konrad Panowie czy ktoś jest mi w stanie odpowiedzieć na wyżej zadane pytanie
  8. Sprawa się wyjaśniła Winna jest przepustnica pdmnienilem na przepustnice z innego auta i auto odrazu odpalilo myślę że winne są zimne luty jutro oddam płytkę do elektronika i się okaże czy to zimne luty
  9. Dziś już nawet na zimnym nie chce odpalić i żadnych błędów
  10. Witam wszystkich serdecznie mam problem z którym sobie nie mogę poradzić w piatek wracałem z Danii po przejechaniu wyskoczył mi błąd silnika auto w awaryjny tryb pracy standartowa procedura zjechałam na pobocze zgasiłem auto zamknąłem je otworzyłem autko odpaliłem silnik chodził już jak należy tylko że świeciła się kontrolka od silnika więc po przejechaniu kilku kilometrów postanowiłem zjechać na parking i skasować a zarazem sprawdzić jaki to był błąd pokazało że coś z przepustnicą ale błąd już był nie aktywny więc go skasowałem i tu pojawił się problem auto już nie odpaliło rozrusznik kręcił a sinik nic "kaput" na drugi dzień rano przyjechała laweta po mnie mówię do Pana niech poczeka zobacze czy odpali bach i silnik chodzi jak gdyby nigdy nic auto w każdym bądz razie przyjechało na lawecie do kraju w Polsce samochud odpalił bez problemu Pojechałem nim na zakupy tylko go nie gasiłem po wszystkim pojechałem do garażu tak auto zgasiłem i odpaliło znowu bez wiekszego problemu na rozgrzanym silniku 83 stopnie wczoraj pojeżdziłem trochę około 10 km zgasiłem i odpaliło znowu może troszkę słabiej ale odpaliło dziś rozeprałem przepustnicę wyczyściłem ją i lipa (silnik był rozgrzany przed rozbiurką) po kilku kręceniach auto odpaliło chodziło jak należy wszystko według mnie ok zgasiłem auto i lipa znowu nie chcę odpalić żadnych błędów nie pokazuje co może być przyczyna czytałem że winowajcą może być czujnik wału korbowego czy na nie pracującym silniku mogę sprawdzić OP COMEM ten czujnik jeśli tak to gdzie go szukać bo w blokach pomiarowych ja go nie znalazłem zobacze dziś wieczorem jak auto ostygnie całkowicie czy odpali za wszystkie inf będę bardzo wdzięczny pozdrawiam Konrad
  11. Witam Cię serdecznie mam do Ciebie pyt.

    wyczytałem że wymontowywałeś kiedyś turbinę 

    chodzi mi dokładnie o to że śmierdzi mi spalinami w kabinie obstawiam na 100% że jest to wina uszczelki od chłodnicy spalin przy kolektorze wydechowym bo mam tam okopcone

    powiedz mi czy przedni pas w vectrach jest możliwość jego demontażu 

    za wszelkie pomocne inf . będę Ci bardzo wdzięczny

    pozdrawiam Konrad 

  12. miałem podobny problem winne temu były tarcze
  13. ok wielkie dzięki za inf będę walczył z tym problemem ale opcjonalnie już zamówiłem drugi czujnik usterka usunięta problemem okazał się walnięty czujnik
×
×
  • Create New...