Jump to content

Welcome to Vectra Klub Polska

Guest Image

Welcome to Vectra Klub Polska , like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of Vectra Klub Polska by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

xpirat

Forumowicz
  • Content Count

    10367
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    110

xpirat last won the day on April 15

xpirat had the most liked content!

Community Reputation

685 Briliant

About xpirat

  • Rank
    Pasjonat

Informacja o profilu

  • Płeć
    Mężczyzna
  • Skąd
    koło UK- Podkarpackie

Dodatkowe pola

  • Województwo
    podkarpackie
  • Auto
    Vectra C

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Single Status Update

See all updates by xpirat

  1. Cześć, pozwoliłem sobie napisać do Ciebie bo już mi nieraz pomogłeś. Mianowicie wczoraj pojawił mi się problem ruszyłem z Rodzinką w trasę, jadąc autostradą zauważyłem jak wzrasta mi temp. W ukrytym menu patrzę a tam skacze do 100 maksimum wskoczyło do 105 stopni, zatrzymałem się sprawdzam czy działa wentylator i kręci co prawda na oko nie byłem w stanie stwierdzić na którym biegu pracuje. Po powrocie do domu podpiąłem op-coma i zrobiłem test elementów i widzę że wiatrak uruchamia się na każdym biegu. Mam jeden wentylator na chłodnicy tylko. Termostat wymieniany był jakieś 2 lata temu, chłodnica wody w tym roku, rozrząd z pompą wody przy przebiegu 90 tyś obecnie mam 140 tys Pacjent to VC Z18XE. Może mógłbyś mi doradzić co sprawdzić i gdzie szukać problemu? Jutro postaram się ruszyć na autostradę z kompem włączonym i sprawdzę czy urośnie temp. i czy włączą się wszystkie biegi wentylatora. 

×
×
  • Create New...