Jump to content

Welcome to Vectra Klub Polska

Guest Image

Welcome to Vectra Klub Polska , like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of Vectra Klub Polska by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

blaszka

Forumowicz
  • Content Count

    465
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    5

blaszka last won the day on March 30 2017

blaszka had the most liked content!

Community Reputation

28 Best

About blaszka

  • Rank
    Średnio obeznany

Informacja o profilu

  • Płeć
    Mężczyzna
  • Skąd
    WPR

Dodatkowe pola

  • Województwo
    mazowieckie
  • Auto
    SIGNUM 2006 1,9 DTH

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Single Status Update

See all updates by blaszka

  1. Witam. Ja również mam problem z podłączeniem webasto thermo top c, a dokładnie z jego elektryką. Może po kolei mój samochod to signum z19dth z klimatyzacją półautomatyczną, tzn. nie klimatron dwustrefowy ani nie manualną. I chyba w tej klimatyzacji (przy pokrętle biegów wentylatora, jest symbol A) jest problem ponieważ postępowałem wg ww, instrukcji i drugi bieg dmuchawy się nie włącza. U mnie biało niebieski przewód jest pod ósmym pinem, a pod 23 pinem jest znajduje się przewód czarno niebieski-oczywiście próbowałem obydwu opcji i nie działa. Nie mam już pomysłu jak to podłączyć i wkurza mnie to bo chciałem zrobić Żonie i Dzieciom niespodziankę pod choinkę a tu 29 grudzień i lipa. Tym bardziej, że spędziłem dwa dni przy montażu i o dziwo heheheee wszystko działa oprócz tego cholernego nawiewu ehhhhh. Jeśli ktoś ma jakieś pomysły jak to zrobić to będę bardzo wdzięczny za pomoc, poradę. Z góry wielkie dzięki a przy okazji Życzę Szczęśliwego Nowego Roku!!!!!!!!!! Aaaa i oczywiście szerokości!!!!!!!!!!!!!!

    ..........PO DWUCH TYGODNIACH..........

    Witam, poradziłem sobie z problemem dmuchawy poprzez montaż IPCU (taki prawie zwykły przekaźnik). Jednakże moja radość z nadmuchu nie trwała długo, ponieważ okazało się po kilku min. że z kratek leci zimne powietrze! Problem jest następujący, w aucie jest taka sytuacja że po wyciągnięciu kluczyka ze stacyjki jakaś klapa (chyba) zamyka kanał którym dopływa powietrze nagrzane przez nagrzewnicę. Czy ktoś sobie z tym poradził? Podejrzewam, że wielu hihihi ale czy jesteście mi w stanie coś poradzić, pomóc czy też podpowiedzieć? Z góry dziękuję i pozdrawiam. Aha prawdopodobnie potrzebny będzie montaż jeszcze jednego IPCU sterującego tą klapą. Ale czy mam rację, gdzie je podłączyć, gdzie jest ta klapa i ten kanał hehhhhh.

×
×
  • Create New...
UP