Jump to content

Welcome to Vectra Klub Polska

Guest Image

Welcome to Vectra Klub Polska , like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of Vectra Klub Polska by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

Vectr

Forumowicz
  • Content Count

    16
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Vectr

  • Rank
    Nowy

Dodatkowe pola

  • Województwo
    małopolskie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. "Idealny zestaw to taki w którym co chwile pojawia się napis DISPLAY SAFE a jak wejdziemy w radio to pojawia się napis RADIO SAFE... MIGAJĄCE NAPISY." - tak też jak mam i zaloguje jest przez chwilę wszystko w porządku a po wyłączeniu miga Display Safe. Ustawiam CAN w każdym module tak samo. Na chwilę komunikat znika i dalej jest to samo.
  2. To podziel się wiedzą co mam więcej zrobić? Wszystko jest OK, ale po tych 20 sekundach wraca do normy a czasami po kilku minutach.
  3. Hm wyciągnąłem hasło z GIDa i tam jest (przykładowo) 1234 PIN. W CD30 MP3 był 3168 PIN (ale ustawiałem też dziewiczy wsad na 1234 jak w GID) i sytuacja wygląda tak: Jaki bym nie wgrał wsad do mojego radia - zalogowany [hasło takie samo jak w GID czy inne] czy wylogowany wsad) łączy się z GIDem - w opcom "zakończono sukcesem" i wszystko jest ok do momentu aż wyłączę radio na ok. 20 sekund - wtedy znowu zaczyna migać "zapamiętaj wyświetlacz". Ogólnie to co zostaje wymienić RADIO czy GID? GID ma powiedzmy PIN 1234 (radio może mieć 1234 albo 3168 - zadziała nawet z każdym kodem - tak ch
  4. Wpisałem kod, dałem programuj, informacja, że zakończyło się sukcesem - komunikat znika - radio się uruchamia ponownie no i wszystko jest ok do momentu tych 20 sekund.
  5. Trochę się pobawiłem i na zapłonie oczekując na "nie aktywny" nigdy się nie pojawia na moim wsadzie, zawsze jest "w toku". Może opiszę co jest dalej nie tak. Mam niezalogowany wsad i wszystko działa (AUX/"Nie pracuje") i ustaliłem sobie swoje hasło. Wszystko jest OK, ale do pewnego momentu. Komunikat migający komunikat "zapamiętaj wyświetlacz" znika po zaprogramowaniu i nie ma go przez jakiś czas tylko. Później znowu się pojawia i mogę od nowa go zalogować hasłem, ale po jakimś czasie wraca komunikat. No i jak patrze to nawet po zaprogramowaniu mam dalej "nie pracuje", ID prawidło
  6. Mam 5 w tym moim wsadzie - zostawię radio włączone na noc (nie rozładuje mi się akumulator?). Rozumiem, że nie musi być włączone w ciągu (np. 6h) tylko ogólnie np. 10x po 30minut = i też mi wyjdzie 6h? Co do wsadu ten Blaupunkt do mojego Grundiga działa idealnie - jest AUX i nawet mam poziomy głośności regulacji większe na emulatorze (co jest na plus, tego też szukałem!), ale kod nie wchodzi i mam ciągle pikanie itd. Hm a co to za wsad? Tzn. jakiś zmodyfikowany mój czy coś - czy w ogóle z innego CD30? Spróbuje jutro wgrać i napiszę. Hm... CD40 USB ostatnio przeszło mi
  7. Co do Indexów nie mam żadnych Może dopytam - po prostu wchodzę do "Prog. Indeksów" i tam mam mieć do wyboru jakieś? Czy jakoś mam je dodać? Bo wydaje mi się, że powinny się same pojawiać, oprócz wybory indeksów (których nie ma) + programuj nie mam żadnych opcji... Na Ori wsadzie - nigdy chyba nie miałem "nie pracuje" - mam pozostałych 5 prób i nigdy się ta wartość nie zmienia. Próbuje nawet po 24 godzinach, ale po prostu kod jest zawsze nie prawidłowy i zawsze mam "w toku". Tak w ogóle jak zmieniam wsady i wracam do Ori to powinien się jakoś czas kasować? Bo np. jak mam modyfikowa
  8. Już tłumaczę. Nie pracuje czyli rozumiem, że chodzi o opcję nie aktywny? Nie mam nigdy takiej opcji, jest tylko w toku. Co znaczy 3168 na oryginalnym = po wpisaniu kodu mam komunikat, że programming failed - i tak jest zawsze, niezależnie jaki kod wpisuje. Co do wsadu zalogowanego, który mi wysłałeś - jest ok - migające "zapamiętaj wyświetlacz" zniknęło po wpisaniu kodu, ale nie ma AUXa. Ten niewylogowany też nie ma AUXa...
  9. 3168 nie działa, w ogóle nie wchodzi. WSAD jeden wszedł prawidłowo i niby wszystko jest OK, tylko to jest od CD30 MP30 a ja potrzebuje do CD30 MP30 AUX. Raz, że w ogóle nie ma teraz AUX a dwa mam taki cyfrowy przetwornik na USB/SD i też nie działa (po prostu potrzebuję wsadu z AUX
  10. Po kolei... Czas oczekiwania EHU : W toku --> W czym to ma pomóc? 3168 i 3148 też nie wchodzi (i faktycznie było zczytane jako 24c64) --> Czyli teoretycznie który kod jest poprawny? Co do wsadów będę się zaraz bawił.
  11. 3148 nie działa też. Co do radia to: Delphi Grundig CD 30 MP3 UCH RO
  12. Właśnie taki też uzyskałem i nie działa... Jest może mi ktoś w stanie wylogować moje radio z tego pliku?
  13. Zczytałem kod z radia no i nie wchodzi, mogłby mi ktoś napisać jaki jest kod z pliku wsad? wsad.Bin
  14. Ale to kod mam wyciągnąć z radia czy z GIDa?
  15. Czas oczekiwania: W toku Ochrona przed włamaniem: ID Prawidłowe Pozostałe wprowadzenia kodu zabezpieczającego: 5
×
×
  • Create New...
UP