Jump to content

Welcome to Vectra Klub Polska

Guest Image

Welcome to Vectra Klub Polska , like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of Vectra Klub Polska by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

goldm4lol

Forumowicz
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About goldm4lol

  • Rank
    Nowy

Dodatkowe pola

  • Województwo
    kujawsko-pomorskie
  • Auto
    Vectra B 1998 2.0 16v
  1. Zamykając temat. Do wymiany był tylko elektromagnes. Dziękuję za wszelkie rady, pozdrawiam.
  2. Jeśli chodzi o bendiks to również był robiony, krótko przed świętami. A pukanie w rozrusznik nie dało żadnego efektu, nawet nie drgnął przy próbie odpalania. Natomiast bezpieczniki od rozrusznika i przekaźnik gdzie znajdę?
  3. Przewody są nowiutkie, mają zaledwie pare miesięcy, ale mimo wszystko spojrzę czy nie są gdzieś sparciałe już. A coś jeszcze może być winnego w tej sytuacji? Osobiście myślałem o rozruszniku natomiast moja wiedza jest znikoma jeśli chodzi o mechanike.
  4. Witam, otóż sytuacja wygląda tak, że dzisiaj zdarzyła się sytuacja taka, że samochód mi po prostu zgasł, za mało gazu dodałem po prostu podczas ruszania pod górkę. Gdy zgasł oczywiście próbowałem go odpalić natomiast było słychać jedynie cykanie. Kontrolki wszystkie sie świeca, nie przygaszaja podczas przekrecania kluczyka. Nie wiem czy to w czymś pomoże, ale na zapych odpalił bajecznie, od kabli przeciwnie, było tylko słychać cykanie. Vectra B 2.0 16v 98r. Prosiłbym o rady, pomoc. Z góry dziękuję.
  5. Witam, otóż problem polega na tym, że auto po prostu nie przełącza się na gaz. Po wciśnięciu przycisku, kontrolki sie zapalają, lecz jedna z nich mruga co oznacza, że nie pali mi na gazie. Bez problemu mogę odpalić je awaryjnie na gazie i wtedy śmiga bez problemu. Macie jakiś pomysł na czym może polegać problem? Z góry dziękuję za wszelką pomoc.
×
×
  • Create New...