Jump to content

Welcome to Vectra Klub Polska

Guest Image

Welcome to Vectra Klub Polska , like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of Vectra Klub Polska by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

Damianex11

Forumowicz
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Damianex11

  • Rank
    Nowy

Dodatkowe pola

  • Województwo
    świętokrzyskie
  • Auto
    Opel Vectra B 1.16v 2000r.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Witam mam pewien problem , mianowicie kupilem subufer aktywny subufer (https://allegro.pl/oferta/pioneer-aktywna-skrzynia-tuba-basowa-1300w-kable-8508414701?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=_ELKTRK_PLA_RTV+i+AGD&ev_adgr=Sprzęt+car+audio&gclid=CjwKCAiAh5_uBRA5EiwASW3Iaut-I_4xtzTwqpvo4rqgKXwxZk7vLkun87tRFp9pSlPXsfDzmZnieBoCFlkQAvD_BwE) mam problem z bassem do glosnosi 23 vol w radiu gra tak ze masuje plecy im podglaszam na wiecej mocy nie czuc basu tak jakby subufer nie wyrabial dodam ze moje radio nie jest jakis wysokich lotow CLARION CZ100 jak myslicie czy to moze by spowodowane slabym wzmacniaczem w radiu czy moze cienkimi kablami w zestawie ? prosze o pomoc , ps na subie mam wszystko podkrecone na max bass gain i hz
×
×
  • Create New...