Jump to content

Welcome to Vectra Klub Polska

Guest Image

Welcome to Vectra Klub Polska , like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of Vectra Klub Polska by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

Biały87

Forumowicz
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Biały87

  • Rank
    Nowy

Dodatkowe pola

  • Województwo
    dolnośląskie
  • Auto
    Vectra C Z20NET

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Cześć. Dzisiaj niestety moja Vectra mnie po raz pierwszy bardzo mocno zawiodła. Chcąc wrócić do domu z pracy nie odpaliła. Okazało się, że nie działa pompa paliwa. Słychać, że przekaźnik "cyka" ale pompa nie buczy. Zdemontowałem kanapę, wpiąłem koncówki miernika w skrajne piny wtyczki i po przekręceniu kluczyka, zobaczyłem 7V z groszem. Czy to aby przypadkiem nie za mało? Jedyne jak próbuję sobie to wytłumaczyć, to jakiś system regulowania napięcia w zależności od obrotów/zapotrzebowania na paliwo. Wiem brzmi to głupio... ale wybaczcie, mam małe doświadczenie z Oplami Liczę na Waszą pomoc Panowie, bo nie wiem czy mam zamawiać nową pompę czy jedna szukać usterki gdzieś indziej. Pozdrawiam.
  2. Dzięki wielkie kolego Cretux, pomogło Zastanawia mnie tylko jedna rzecz.... jakim cudem rozprogramowała mi się tylko jedna szyba? Aku nie odłączałem, nie był też rozładowany.
  3. Siemanko wszystkim Jakby ktoś nie widział mojego przywitania w odpowiednim dziale to robię to tuaj jeszcze raz- pozdro! Od miesiąca jestem posiadaczem VC Kombi Z20NET z 2007r (model'08) no i 2 dni temu pokazała pierwszego focha. Mianowicie otwieranie/zamykanie szyby kierowcy nie działa automatycznie po puszczeniu przycisku. Otwiera/zamyka ją tylko dopóki trzymam przycisk, po puszczeniu już nie. Gdy przełączę na szyby tylne, to ten sam przycisk reguluje prawidłowo szybą tylną lewą. VID_20190730_195025.mp4 Czy ktoś z Was miał już do czynienia z w/w problemem? Pozdrawiam! EDIT: wrzuciłem filmik z problemem, ale zauważyłem, że odtwarza go tylko za pomocą zewnętrzego odtwarzacza (np. VLC).
×
×
  • Create New...