Jump to content
XXX ZLOT

NOWY TEMAT - NOWY OŚRODEK

ZAPRASZAMY DO REZERWACJI

https://forum.vectraklub.pl/forum/329-xxx-zlot-vkp-20-23062019/

 

 

Welcome to Vectra Klub Polska

Guest Image

Welcome to Vectra Klub Polska , like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of Vectra Klub Polska by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

D7udi

Forumowicz
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About D7udi

  • Rank
    Nowy

Dodatkowe pola

  • Województwo
    dolnośląskie
  • Auto
    Vectra c

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. U mnie po odpieciu czujnika temp pali jak pszczółka. Dziś zamienię czujniki z kolegą i zobaczymy co będzie bo z brakuje mi pomyslow
  2. A u mnie dalej problem z odpaleniem Ale tylko czasami. Wcześniej po dłuższym postoju bez problemu A teraz to różnie. Stało mi się tak również u mechanika który odlączył czujnik temp i auto od razu zapalilo! No i stwierdził że to czujnik. Wczoraj to wymieniłem A dziś problem się powtórzył. Odlaczylem czujnik i auto odpaliło, co to może być....???? Ma ktoś pomysl??
  3. Nie próbowałem, ale bylem w sklepie z akumulatorami bo pierwsze co przysło mi na mysl to właśnie akumulator i sprawdzili mój i wyszlo że jest w porządku. Ale może faktycznie jest coś na rzeczy z nim. Jutro jeszcze wybieram się do mechanika może też coś podpowie
  4. Czemu jest tak że jak kręce i zaczynają gasnac kontrolki( co wskazywało by na rozładowany akumulator) to po godzinie stania auto odpala na dotyk?
  5. Czujnik położenia wału wymieniłem, komputer wykazał 0 błędów
  6. Witam serdecznie Mam problem z moja Vectra może ktoś mi coś podpowie albo doradzi. Mianowicie mam tak że po przejechaniu krotkiego odcinka drogi nie chce ponownie odpalić Ale nie dzieje się tak za każdym razem ( średnio co 1.5tyg) wchodzę po chwili do auta krece, zaczynają przygasac kontrolki ( po pierwszym razie bylem na 100%pewien że to akumulator) i nic. Po ok 2 godz podjeżdżam z kumplem z kablami ale mowie sprobuje raz jeszcze, wchodzę do auta odpalam i pyk na dotyk. Teraz już wiem że musi chwilę postać ok 1h żeby odpaliła bez problemu. Dlaczego tak się dzieje, dlaczego nie zawsze tak jest tylko co jakiś czas? Dodam jeszcze że z miesiąc temu jak były mrozy po -10st to pierwsze odpalenia poranne były bez problemu na dotyk a teraz przy +3 pali dużo ciężej.
×
×
  • Create New...