Jump to content

Welcome to Vectra Klub Polska

Guest Image

Welcome to Vectra Klub Polska , like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of Vectra Klub Polska by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

mateuszkubiak

Forumowicz
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About mateuszkubiak

  • Rank
    Nowy

Dodatkowe pola

  • Województwo
    łódzkie
  • Auto
    Opel Signum 1.9 CDTI 150KM
  1. Witam Autko naprawione sprawca okazala sie krzynka bezpiecznikow Wymieniona i podmieniona na druga i autko smiga bez zadnych bledow Dziekuje wszystkim za pewne sugestie i pomoc Pozdrawiam
  2. Sprobuje dzisiaj Auto idzie do mechanika bo i tak pozytku nie ma zniego Bedzie sprawdzal wszystko po koleji od skrzynik bezpiecznikow zaczynajac Najsmieszniejsze jest to ze wlaczajac wycieraczki wyskakuje blad a wycieraczki dzialaja Dam znac czy cos znalazl czy jednak stwierdzil ze to CIM
  3. Jesli do sprawdzenia to w jaki sposob to zrobic Jesli do wymiany to tylko na uzywke bo na nowy to mnie nie stac wszyscy pisza ze najlepiej brac dl czy dk juz teraz nie pamietam A jesli naprawa to gdzie ktos dobry Bo jechac daleko bez sprawnych wycieraczek to udreka A dodam ze jestem z okolic belchatowa
  4. Przeciez wyjalem bezpiecznik Jeszcze przekaznik umiem odroznic od bezpiecznika przeciez sa dwa bezpieczniki 30A nr11 i 22
  5. Po wypieciu obu bezpiecznikow kontrolka esp i kierownica brak mozliwosci odpalenia auta
  6. Po wyjeciu przekaznika wyswieta sie kierownica z wykrzyknikiem abs i brak mozliwosci odpalenia auta
  7. Masz na mysli oba przekazniki bo sa dwa Odpalic auto czy na wylaczonym sprawdzic
  8. Wyskakuja bledy braku komunikacji..... bodajrze 3 sa takie Dokladnie nie powiem bo nie zrobilem zdjecia a nie nam znajomych co maja techa lub opcoma Wszystkie inne funkcje dzialaja bez problemow to jest kierunki swiatla centralny wspomaganie tylna wycieraczka tylko ta przednia szwankuje i momentalnie gasnie auto i wyswietla sie kierownica i samochodzik dodam ze wycieraczka normalnie dziala Uwazam ze cos w przekaznikach sie porabalo w
  9. Witam wszystkich Jestem nowy na forum ale zdazylem juz przepatrzec rozne tematy z tym zwiazane ale dalej jakie moze byc rozwiazanie. Auto gasnie po wlaczeniu wycieraczek i pojawia sie kierownica z wykrzyknikiem i samochodzik Chcialem wymienic przekaznik wycieraczek i sprzedawca sprzedal mi jakis dziwny bo tylko po dotknieciu zrobilo mi sie zwarcie wiec wlozylem stary przekaznik Odpalam auto jade a tu mi gasnie wszystko Podjechalem na techa i powiedzieli ze to na 90 % Cim wyskakuja bedy z komunikacja Chodz nie jestem specjalista to uwazam ze cos nie laczy po spieciu w skrzynce z przekaznikami Moze macie jakies jeszcze pomysly
×
×
  • Create New...