Jump to content

Welcome to Vectra Klub Polska

Guest Image

Welcome to Vectra Klub Polska , like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of Vectra Klub Polska by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

zen81

Forumowicz
  • Content Count

    19
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About zen81

  • Rank
    Nowy

Dodatkowe pola

  • Województwo
    pomorskie
  • Auto
    signum

Kontakt

  • Telefon
    736833013

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Dzieki. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
  2. Nie zrobilem zdjecia. Po wyjeciu przetwornicy po prawej stronie u dolu silniczek z wtyczka na 3 kabelki(lub 4) Palcem krecilem prowadnice od skretu na boki by sprawdzic czy sie nie zacina- poruszala sie bez problemu. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
  3. Moj blad. Jest jedna zarowka d2s z soczewka, obok tej soczewki jest zwykla zarowka bez soczewki. Zeby nie bylo zrobie jutro zdjecie. Ogladalem filmiki ze po odpaleniu soczewki powinny sie poruszyc. U mnie stoja w miejscu. Na kompie wyszedl blad B1461 Nastawnik swiatla kierunkowego z lewej-zakłucenie działania. Dla pewnosci poruszałem recznie czujnik na wahaczu i prawa strona reaguje w gore i dol. Lewa nieruchomo. Ka kompie KTS200 test oswietlenia powodował zapalenie sie żarówek afl. Jednak podczas jazdy nie trybi nic. Ani poziomowanie, ani afl. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
  4. Nie zwykly ksenon z afl (przedlift) Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
  5. Nosz kurde sprawdzalem kabelki i wtyczke. Raz sie zdarzylo ze zaczelo swiecic w glebe przed zderzakiem. Pozniej sie ustawilo. Jednak system nie dziala. Rozbiore jeszcze raz za jakis czas i wymienie kabelki. Oby pomoglo Skret na boki sprawdzalem i chodzi leciutko. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
  6. A jak zalatwiles sprawe doswietlania zakretow? Mi caly czas pali sie blad a rozbierajac lampe nie zauwazylem nic uszkodzonego Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
  7. Wstawione nkwe d2s 55w 4300k Jest lepiej. Soczewka byla czysta Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
  8. Zaczne od wymiany zarowki, jak nie pomoze bede rozbieral reflektor Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
  9. Ja co prawda w audi 2.8 usuwalem srodkowe tlumiki i katy. Wiele glosniej nie bylo bo to koncowy tlumik nadaje dzwieku. Roznica na + auto lepiej z dolu sie zbieralo Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
  10. Podpinam się pod temat. Mam ten sam problem. W deszczowe dni lub na mokrym jest jak bym jechał bez światła
  11. Właśnie wyjeżdżam na warsztat usunąć diabelstwo W przeciągu 150km były 2 wypalenia
  12. Ja jak kupiłem auto to do wypalenia zrobiłem 420km. I sprzedający mówił że co 400-500km wypala się DPF. Więc nie kłamał. Problem w tym że po wypaleniu podłączyłem auto pod komp i zapełnienie na poziomie 98% i po ok 20km ponowne wypalanie. Nie wiem czy coś poszło nie tak ale ewidentnie coś nie gra. Sprawdzę co będzie dalej, bo auto dopiero ok miesiąca mam. Ale już chce do diabelstwo usunąć.
  13. Jak w temacie szukam osoby co ogarnia temat bez późniejszych problemów z błędami itp. Nie chce jechać do komercyjnych zakładów bo po prostu im nie wierzę. Jestem z pomorskiego i dojazd do innego województwa nie stanowi problemu. No poza wyprawami przez całą Pl [emoji6] Auto to signum 04r. 1.9 150ps.
  14. zen81

    Błąd P0105

    Wymiana czujnika zlikwidowała błąd.
  15. zen81

    Błąd P0105

    Dziś zakupię czujnik i wymienię. Dam znać czy pomogło.
×
×
  • Create New...