Jump to content

Welcome to Vectra Klub Polska

Guest Image

Welcome to Vectra Klub Polska , like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of Vectra Klub Polska by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

branik

Forumowicz
  • Posts

    1
  • Joined

  • Last visited

Kontakt

  • Telefon
    792266387

Dodatkowe pola

  • Województwo
    warmińsko-mazurskie
  • Auto
    Vectra C

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

branik's Achievements

Nowy

Nowy (1/7)

0

Reputation

  1. Witam mam problem z sterowaniem wentylatorem chłodnicy. Podczas jazdy zapala się kluczyk i wyskakuje błąd silnika związany z biegami wentylatora. Podłączyłem op-com, wszedłem w test elementów wykonawczych by wykonać test wentylatora, kliknąłem"zwiększ" wentylator się nie załącza. Vectra C hatchback Z18XE 2003rok Moduł wentylatora sprawdzony, działa poprzez podanie masy na 1,4,7. Sprawdziłem przejścia w wiązce: od sterownika silnika do złącza XE3, przejście miałem w (13-4), (29-3), (46-2) od modułu wentylatora do XE2, przejście miałem w (1-40), (4-39), (7-45) Wie ktoś co może być nie tak? Pozdrawiam. Wydaję mi się,że mam źle połączone piny.
×
×
  • Create New...
UP