Jump to content

W dniu dzisiejszym została dodana do menu forum wyszukiwarka google 

Link google

Pozdrawiam Admin

Welcome to Vectra Klub Polska

Guest Image

Welcome to Vectra Klub Polska , like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of Vectra Klub Polska by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

adi9635

Forumowicz
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About adi9635

  • Rank
    Nowy
  • Birthday 02/25/1996

Informacja o profilu

  • Płeć
    Mężczyzna
  • Skąd
    Świedziebnia

Dodatkowe pola

  • Województwo
    kujawsko-pomorskie
  • Auto
    Vectra C 2005 1.9cdti

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Witam. Ma ktoś może indexy do wyświetlacza DID 0x1401 ? Vaux Com nie chce mi działać a wszystkie moje wersje op coma nie mają takiego.. zmieniłem nazwe z DID 0x1301 > 0X1401 i zaprogramowałem index taki jaki powinien być ale od razu średnie spalanie z 7l/100 wzrosło na 9l/100 od razu bez jazdy jeszcze.. no chyba że to się unormuje ? ps. Zmieniałem index bo zmieniłem wyświetlacz i był pod combi ustawiony.. Wyświetlacz GID + Opera Gunding po 2007r
  2. Nie dawno kupiłem Vectrę c 1.9CDTI 150KM z podobno uszkodzonym termostatem ( wskazówka temperatury nie podnosiła się) wiele nie myśląc od razu następnego dnia kupiłem nowy termostat zmieniłem i dalej to samo, wskazówka dalej prawie ani drgnie czasem lekko się podniesie i zaraz opadnie. Ostatnio rano odpaliłem przejechałem 12 km, zatrzymalem się sprawdzam - wąż idący od termostatu do chłodnicy jest zimny tak jakby termostat normalnie trzymał, w środku ciepło oczywiście też , dziś sprawdziłem stary czujnik po podgrzaniu działa więc zmieniłem czujnik z nowego na stary zobaczymy jutro , czy ktoś ma jeszcze jakiś pomysł ?
×
×
  • Create New...