Jump to content

Welcome to Vectra Klub Polska

Guest Image

Welcome to Vectra Klub Polska , like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of Vectra Klub Polska by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

marcu186

Forumowicz
  • Content Count

    80
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About marcu186

  • Rank
    Nowy

Dodatkowe pola

  • Województwo
    podkarpackie
  • Auto
    VECTRA C

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Ja swoją kupiłem rozbita z Francji (sąsiad ściąga) ale fotochromatyczne lusterka 4el.szyby klima zwykła i to by było tyle mam instalacje pod ogrzewanie postojowe które jestem w trakcie realizacji a tak to zwykła wersja
  2. To widocznie moja Vectra jest BIDA EDITION Bo ja mam połowę z tego co Ty .
  3. Rozumiem dla pewności i ja u siebie tak sprawdzę . U mnie też nie ma tam nic mam dwa przewody A5 i A6
  4. Dzięki wielkie będę działał. A co do pinu znasz jego wielkość czy jak się to zwie. Bo jak coś to będę szukał i jak znajdę to napiszę .
  5. A widzisz dzięki. Ja też ma HB i nie mam zapalniczki . Czyli dać plusa z C4 do kamer i założyć bezpiecznik w gnieździe 17 tak ?dobrze zrozumiałem??
  6. To prawie jak jak bo ja grzebałem wczoraj szukając plus po zapłonie (gniazda bezpiecznika do kamery wstecznego) Temat już rozwiązałem . Dzięki za podzielenie się wiedzą. Bo szukać przyczyny można tylko czeba wiedzieć gdzie. U mnie okazało się że gniazdo plusa było rozchylone przez wtyk miernika i nie dotykało pinu przez co oświetlenia nie było. Jeszcze raz dzięki
  7. Sprawdzałem miernikiem przewodność. Wszystkie bezpieczniki są ok także ten F12 w BCM . U mnie raczej była cisza. Jeżeli chodzi o ,,cyk,, przekaźnika. Muszę zaraz spr czy jest napięcie. Odpinalem ostatnio wtyki w rec więc stawiam na to .
  8. Witam, Mam ten sam problem co ty podświetlenie przycisków działa lecz nie świeci się wnętrze auta i bagażnika . Czyli jak mam 2006 rok to pin A6 i A5 do sprawdzenia. Tylko kiedy ma być tam prąd po zapłonie czy caly czas??
  9. I jak jest ten plus na pozycji 1 czy czeba cały zapłon włączać . Aktualnie mam podpięte pod zapalniczkę
  10. Witam, Może mi tu ktos pomoże. Zmieniłem swoje Ori radio CD30 na tego Pioneer . Problem z anteną ogarnolem z zasilaniem także z Spotify i WebLink także . Wszystko działa jak należy. Poza jedną rzeczą kamera. Już wiem że nie wyłączę całkowicie sprawdzania przepalonych żarówek. Póki co zasilanie kamery mam spięte pod żarówkę od wstecznego a radio ma tzw. podgląd czyli w czasie jazdy mam widok co się za mną dzieje . Przy tym podpięciu kamera nie ma zasilania do tej funkcji(załącza się przy wbiciu wstecznego) Dalem przekaźnik bezpiecznik i znalazłem +12 po zapłonie w rec wszytko pięknie wsteczny kamera jest podgląd także ale kamera sama się załącza... Podejrzewam że głównym winowajcom jest impuls spr obwód żarówki (prądów ) czy da się dać jakiś opornik który da sygnał kompu że obwod ok a zachamije włączanie kamery?? Vectra c polift hatchback.
  11. Jak odlutujesz ta ,,płytkę,, z separatorem ona ma niebieski kabelek i ta płytka z tym kabelkiem idzie w kosz. Ja mam to wylutowane i zlutowane przewody antenowe . I działa spróbuj nie mam podanego napięcia na antenę
  12. Masz podpięty separator?? Jeżeli tak to go wywal . U mnie on zakłócał . Wpiecie zwykłego przewodu 2,5 mm i radio grało. Wylutowamy został separator i same przewodu zostawione. Można założyć wzmacniacz ale unmnie gra dobrze.
  13. Z radiem jak sie zdeneruje kupię ta DAB .
  14. Podejrzewam że rozwaliło akumulator że ten pomarańczowy bo podpiety pod stały plus
  15. Podejrzewam że rozwaliło akumulator że ten pomarańczowy bo podpiety pod stały plus
×
×
  • Create New...