Jump to content

Welcome to Vectra Klub Polska

Guest Image

Welcome to Vectra Klub Polska , like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of Vectra Klub Polska by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

Oskar1.9

Forumowicz
  • Content Count

    20
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Oskar1.9

  • Rank
    Nowy

Dodatkowe pola

  • Województwo
    małopolskie
  • Auto
    Opel vectra 1.9 cdti 150

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Problem już dawno rozwiązany sry za brak odp. Wymiana modułu CIM.
  2. Po zamknięciu auta skacze i po ok 10 min spada do 0.00
  3. Sprawdzałem zaraz po zamknięciu, po odczekaniu chwili, stał w garażu podpiety przez cala noc do miernika w środku nocy sprawdzalem pomiar taki sam 0.00 Problem z oświetleniem rozwiązany założyłem orginalne oświetlenie GM - nie rozwiązało to problemu z poborem pradu
  4. Jakiś pobor pradu musi być na aku skoro po odlaczeniu na 3 dni i zapieciu odpala a nie odpieciu klemy i próbie otwarcia auta po 3 dniach nawet centralny nie działa. Tylko nie wykazuje tego na mierniku
  5. Auto po odpieciu klemy - po 7 dniowym postoju zapieciu klemy odpala bez problemowo. Także akumulator jest dobry jak wcześniej wspomniałem. Teraz przy zostawienie samochodu na noc lub dłużej odpinam kleme. Ale jest to uciążliwe...
  6. Pomiar pradu robiono kilkakrotnie nie jednym miernikiem robiłem to sam jak i nie jeden polecany elektromechanik z krk i za każdym razem na każdym urządzeniu pomiar pradu po upływie kilku kilkunastu minut wynosi 0.00 i taki wynik zostaje. Gdybym robił źle nie pisał bym...
  7. Pobor pradu mierzony jest prawidłowo... nie jedno krotnie sprawdzany. Ładowanie 14 włączone światła radio dmuchawa Dziwna sprawa jak kręcę kierownica na postoju ładowanie spada 12.8 12.9
  8. Chciałbym odświeżyć temat z elektryka w mojej vc objezdzilem wszystkich elektromechaników którzy mają pojęcie na rzeczy nawet byłem w serwisie opla .. wszyscy rozkładają rece ehh. Tak jak wcześniej wspomniałem vc ładowanie ok pobor pradu 0.00 na zamkniętym wyłączonym po odczekaniu ok 20 min... w ukrytym menu sprawdziłem ładowanie po odpaleniu wynosi 14.1. Ma ktoś pomysł co można sprawdzić albo co może być przyczyną rozładowania aku. Nie mam nic nie orginalnego w vc ( akumulator nowy sprawdzany stan wzorowy 2/3 dni postoju rozladowany) POMOCY
  9. Sprawdzilem aku jest okej. Mam problem z ledami oświetlenia rejestracji raz świecą raz nie przy zamknięciu auta mrugaja może to jest powód... Zamówiłem orginalne zobaczymy czy ma to związek z rozładowaniem aku
  10. Około 5min ale zostawiłem auto na warsztacie pomiar trwał dłużej i brak poboru prądu
  11. Witam Problem polega na tym ze po ok 2 dniach postoju auto nie odpala rozladowany akumulator. Sprawdziłem pobor produ na postoju na zamkniętym zgaszonym aucie wynik 0.00 ładowanie jest akumulator nowy Proszę o pomoc albo namiary na dobrego fachowca
  12. Witam szukam elektromechanika w krakowie ktory zna się na rzeczy ktoś poleci? Problem polega na tym ze po ok 2 dniach postoju auto nie odpala rozladowany akumulator. Sprawdziłem pobor produ na postoju na zamkniętym zgaszonym aucie wynik 0.00 ładowanie jest akumulator nowy Proszę o pomoc albo namiary na dobrego fachowca
  13. Sprawdzilem napięcie na aku jest 7 w tym przypadku prostownik pomoże ?
  14. Witam Mam problem zona chciała otworzyć auto brak reakcji po otworzeniu samochodu za pomocą kluczyk zamek i wlaczeniu zapłonu nawigacja i kontrolka od silnika zaświecila się na chwile później wszysto zgasło jedynie słychać jakiś dźwięk po lewej stronie od kierowcy tam gdzie bezpieczniki co robić? Dodam że to jest automat vectra c 1.9
×
×
  • Create New...
UP