Jump to content
XXX ZLOT

NOWY TEMAT - NOWY OŚRODEK

ZAPRASZAMY DO REZERWACJI

https://forum.vectraklub.pl/forum/329-xxx-zlot-vkp-20-23062019/

 

 

Welcome to Vectra Klub Polska

Guest Image

Welcome to Vectra Klub Polska , like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of Vectra Klub Polska by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

CinekGlogow

Forumowicz
  • Content Count

    25
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About CinekGlogow

  • Rank
    Nowy
  • Birthday 12/06/1980

Informacja o profilu

  • Płeć
    Mężczyzna
  • Skąd
    Głogów

Kontakt

Dodatkowe pola

  • Województwo
    dolnośląskie
  • Auto
    VB 3.0V6
  1. Witam. Mam klopot z wywalaniem bezpiecznika podczas proby odpalenia auta..(vectra b 3.0 V6 polift).Gdzie szukac przyczyny?Zalaczam zdjecie pokazujace ktory to bezpiecznik.wywala bezpiecznik ten calkiem od lewej strony Uploaded with ImageShack.us
  2. Kolanka widocznego na pierwszym zdjeciu czy to nie to?
  3. Czy na 100% trzeba je polaczyc bo znalazlem jeszcze inny urwany przewod ktory idzie do kabiny.Czy oby nie czasem ten z kabiny idacy nie trzeba polaczyc z tym zaworkiem spod auta?
  4. Ogolnie wszedzie okolo 11 moze troche wiecej a na 2 i 6 prawie 13 No i chyba znalazlem problem.Przed wymiana cewki nie palila mi na 1 cylinder.Kupilem cewke uzywana od kolegi z forum i dalej nie smigalo jak opisywalem.Ale cos mnie tknelo i pojechalem jeszcze sprawdzic teraz pod komuter wszystko.I nie smiga na 3 cylinder wiec wychodzi ze dostalem walnieta cewke :/ Wiem wiem kupywanie uzywek
  5. No i kompresja tez sprawdzona.Jest tez ok od 11 do 13.Nie mam juz pomyslow co to moze byc :/
  6. Podmienilem kabel i dalej lipa:/ Kolega Voytec mial kiedys tez taki problem i ponoc powodem byla jakas odlaczona wtyczka gdzies z tylu silnika.Orientujecie sie gdzie ona jest?
  7. Witam Mam nielada problem i nie moge sie z nim uporac:/ Auto nie smiga na jeden cylinder(pierwszy)Sprawdzane bylo to na kompie.Jak wyczytalem na forum i co powiedzial mi rowniez mechanik naprawiajacy glownie opelki padlo na Cewke.Wiec zakupilem i wymienilem.Niestety dalej to samo:/ Podmienilismy swieczke na tym cylindrze i dalej lipa :/ Zostaja mi jeszcze kable ale mam dziwne przeczucie ze i tak nic sie nie zmieni:/ Co to jeszcze moze byc?Auto kuleje i na benzynie i na gazie
  8. Ztego co zauwazylem to leci wtedy jak mam podlaczony ten przewod.Jak odlaczylem to nie wywala wydaje mi sie bo pod autkiem sucho.
  9. Ploczaylem je i mam dziny efekt..wywala gdzies plyn chlodzacy jak auto sie dobrze nagrzeje :/ Czyszby ten trojnik byl uszkodzony?
  10. Witam mam nastepujacy problem auto straciło moc przy sprawdzeniu wzrokowym silnika zauwazyłem nastepujaca rzecz - dodaje zdiecia prosze o pomoc lub moze ktos ma schenat przewodow podcisnieniowych do tego silnika??
  11. Witam.Czy jest ktos w stanie rozpoznac czy to instalka Koltec po tym zdjeciu:
×
×
  • Create New...