Jump to content

Welcome to Vectra Klub Polska

Guest Image

Welcome to Vectra Klub Polska , like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of Vectra Klub Polska by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

Looi

Forumowicz
  • Content Count

    15
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Looi

  • Rank
    Nowy

Informacja o profilu

  • Skąd
    Warszawa

Dodatkowe pola

  • Województwo
    mazowieckie
  • Auto
    Vectra B 1.8 98/99

Recent Profile Visitors

328 profile views
  1. U mnie w X18XE ( VB ) na takie objawy pomogła wymiana czujnika położenia wałka rozrządu. Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
  2. U siebie też odnotwałem jakiś czas temu. Nie mam pojęcia co to jest. Myślałem początkowo, że to okolice pedału. Nasmarowałem - nie pomogło. Zdaje mi się, że problem leży gdzieś w okolicach samego sprzegła bo dźwięki na zewnątrz słychać wyraźnie. W każdym razie też jestem zainteresowany rozwiązaniem tej zagadki, bo sprzęgło u mnie poza tym problemem, również działa OK
  3. Napiszże jaką instalację masz, że tak fajnie pali i czy sam regulowałeś?
  4. W mieście ok. 12l/100 z włączoną klimą. W trasie koło 9l/100. Na benzynie palił 10l/100 miasto + klima, 9l/100 miasto, i 7l/100 trasa + klima. Dodam, że Vectra ma lata ale przejechane 83000 i nie bieże grama oleju - to jesli chodzi o zużycie silnika. Jeżdże różnie raz kapelusz a innym razem poniesie fantazja i dam po obrotach. Instalacja Stag-300.
×
×
  • Create New...