Jump to content
XXX ZLOT

NOWY TEMAT - NOWY OŚRODEK

ZAPRASZAMY DO REZERWACJI

https://forum.vectraklub.pl/forum/329-xxx-zlot-vkp-20-23062019/

 

 

Welcome to Vectra Klub Polska

Guest Image

Welcome to Vectra Klub Polska , like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of Vectra Klub Polska by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

Kuba Inowrocław

Forumowicz
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Kuba Inowrocław

  • Rank
    Nowy

Dodatkowe pola

  • Województwo
    kujawsko-pomorskie
  • Auto
    Opel SIGNUM
  1. okazało się ze nie było ładowania szczotki w alternatorze do wymiany . żeby dojechać do mechanika podmieniłem akumulator na 100 . Jak podjechałem do mechanika to juz brakowało mu prądu i zaczął kopcić na błękitno i silnik nierówno pracował . Po naprawie alternatora na zimnym silniku jest wszystko ok ale jak sie rozgrzeje to problem wraca . Strasznie kopci i chodzi jak traktor . Wcześniej tego nie było
  2. Witam . Posiadam SIGNUM 1.9 120km 2005 po lifcie Parę dni temu rozładował mi się akumulator . Ładowałem go dwie doby i nie chciał naładować się do końca. Wczoraj zamontowałem go i wyruszyłem do pracy , po przejechaniu ok 10 km wyłączyły mi się nawiewy po chwili radio , wspomaganie , światła i na koniec zgasł mi samochód , wszystko to w odstępie jakiś 5 sekund . Dotoczyłem się 300 metrów do zajazdu gdzie próbowałem go odpalić bez skutku jak przy rozładowanym aku . Po ok 10 min nagle załączyło mi się radio , przekręciłem kluczyk i odpalił bez problemu . Nie ryzykowałem dalszej jazdy . Gdzie szukać problemu bo gdyby był to alternator to nie odpalił bym go ponownie ?? Proszę o jakieś podpowiedzi
×
×
  • Create New...