Jump to content
XXX ZLOT

NOWY TEMAT - NOWY OŚRODEK

ZAPRASZAMY DO REZERWACJI

https://forum.vectraklub.pl/forum/329-xxx-zlot-vkp-20-23062019/

sdfsdf.jpg

 

Welcome to Vectra Klub Polska

Guest Image

Welcome to Vectra Klub Polska , like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of Vectra Klub Polska by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

jarcio_1001

Forumowicz
  • Content Count

    757
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    5

jarcio_1001 last won the day on April 21

jarcio_1001 had the most liked content!

Community Reputation

32 Best

About jarcio_1001

  • Rank
    Obeznany Vectrowicz

Informacja o profilu

  • Płeć
    Mężczyzna
  • Skąd
    Tu i tam :D

Dodatkowe pola

  • Województwo
    mazowieckie
  • Auto
    Vectra C '03 1.8XE + Lepszy Power Gamoniu :)

Kontakt

Recent Profile Visitors

482 profile views
  1. Gdzie aktywowales halogeny? Bcm uec ipc?
  2. A radio jest po stacyjce.. Czyli po wyjeciu klucza gasnie wszystko.. Ale teraz przypomnialem sobie mam caly czas wpiety csm moze on?
  3. Jasne ze tak. Alarm jest spięty z bcm ktory ma czujke w drzwiach, w lampce i swiatlach. I to wyglada na dokladany alarm w oplu co dziala z fabtycznego klucza..
  4. No dobra ale alarm juz jakis czas jest a objaw sie pojawil niedawno.. Kiedys i tydzien dwa mogl stac i bylo ok. Regulator napiecia mam bosha przy altku 120a.
  5. Mam tez podejrzenia na rozrusznik ze to on zabiera prad.. Bo czasami mam tak ze po odpaleniu cieplego auta obroty spadaja nisko.. Telepie autem i wraca do normy.. Zbyt duzy pobor pradu lub za maly prad rozruchowy..
  6. No mam dokladany alarm, radio android.. Ale mowie ze po calkowitym zamknieciu auta jest pobierany znikomy prad rzędu 0.010 to jest malutko..
  7. Szczerze to mam tam dolozone oswietlenie w postaci paskow ledowych... Ale po zamknieciu klapy. Wygasaja
  8. Tzn? Chodzi ci o lamke w środku?
  9. Klemy wyczyszczone, posmarowane wazelina. I co najwazniejsze ladowanie 14.1. I sam nie wiem czy to wina aku czy cos w aucie.. Bo ogolnie po zamknieciu auta nie ma poboru pradu.. Jakis tam znikomy jes 0.010 ale nie powinno mi tak zjadac aku po dwoch dniach.. I co jeszcze zauwazylem ze po tych dwoch dniach auto otworzy tylko drzwi kierowcy, reszty juz nie chce
  10. No ale dziwne w tym tez to ze aku nie musze ladowac. Wystarczy kable na sekunde przylozyc do klem i auto pali jak nowe..
  11. Gdzies w necie czytalem ze przy silniku z18xe powinien byc aku między 60-70ah.
  12. Ja mam taki: https://allegro.pl/oferta/bosch-akumulator-s3-56ah-480a-p-0-092-s30-050-7961067918?utm_source=facebook&utm_medium=app_share&utm_campaign=AndroidShowitemShare Bedzie za maly do tego auta? Wedlug vin powinien byc 55ah..
  13. Jak dasz rade.. Będę wdzięczny. Bo u mnie cos sie dzieje ale po okolo 2 dniach...
  14. A jaki masz aku? Nazwa prad rozruchowy itp?
×
×
  • Create New...