Jump to content

Welcome to Vectra Klub Polska

Guest Image

Welcome to Vectra Klub Polska , like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of Vectra Klub Polska by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

damianusxd

Forumowicz
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About damianusxd

  • Rank
    Nowy

Dodatkowe pola

  • Województwo
    wielkopolskie
  • Auto
    vectra b

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Przepływka była podmieniana z innego auta, nadal to samo. Czemu stwierdzasz uszkodzenie kabla? Skoro na zimnym idzie jak przeciąg... Jakie powinny być te parametry?
  2. Okej, znalazłem. Sprawdzałem i jest niby lepiej, przejechałem 2 km ciągnie, podłączyłem z powrotem też ciągnie. O co chodzi?
  3. Okej, znalazłem. Sprawdzałem i jest niby lepiej, przejechałem 2 km ciągnie, podłączyłem z powrotem też ciągnie. O co chodzi?
  4. Witam, jest to mój pierwszy temat na tym forum, a więc jestem posiadaczem vectry b z '98 r. 2.0 DTI 101 km. Problem tkwi w tym, że podczas upalnych dni autko nie idzie jak powinno, strach wyprzedzać.. nocą czy też w chłodniejsze dni autko chce okręcać półosie, rwie jak diabeł, niestety w cieplejsze już nie.. Podmieniałem zaworki podciśnieniowe, nic, podmieniłem vacupompe, nic. Nie mam pojęcia gdzie dalej szukać, ktoś miał może taki problem i pomógłby mi go rozwiązać?
×
×
  • Create New...
UP