Jump to content

Welcome to Vectra Klub Polska

Guest Image

Welcome to Vectra Klub Polska , like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of Vectra Klub Polska by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

kamil45645

Forumowicz
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About kamil45645

  • Rank
    Nowy
  • Birthday 03/25/1996

Informacja o profilu

  • Płeć
    Mężczyzna
  • Skąd
    Kielce

Dodatkowe pola

  • Województwo
    świętokrzyskie
  • Auto
    Opel vectra B
  1. Witam, dziś rano odpaliłem auto wbiłęm wsteczny bieg i normalnie puszczam sprzęgło a tu poczułem jakbym miał coś pod kołami jakiś kamień czy coś, chciałem wbić luz i pojawił się drugi problem bo nie mogłem ruszyć lewarkiem, tak jakby się zablokował na wstecznym biegu jednak jak daję gazu to auto nie może ruszyć, nawet na 3 tysiącach obrotów auto nie może ruszyć, i tu pytanie co mogło się stać bieg jest wbity nie mogę wybić na luz, ani nic zrobić, dodam że od jakiegoś czasu miałem problem z 3 biegiem, czasem wyskakiwał. Jeśli ktoś miał taki problem to proszę o podanie powodu tego co się stało i
  2. Czy emblemat z tyłu auta może być podświetlony chodzi mi o takie coś http://allegro.pl/emblemat-logo-opel-3d-led-czerwony-astra-vectra-i5756719609.html Czy policja nie bedzie się czepiać, i czy przejdzie przegląd itd.
  3. To trzeba pod komputer podpiąć, tak?
  4. Witam. Wczoraj miałem pewien chwilowy problem ze swoją vectrą 1.8 115km, pojechałem do siostry zgasiłem auto wszystko ok, potem odpaliłem od nowa zaświeciła mi się na pomarańczowo ta kontrolka: I jak jechałem to czułem brak mocy, auto takie przymulone było, potem zjechałem na pobocze zgasiłem postałem chwilkę i odpaliłem i kontrolka zgasła, dziś odpalam wszystko ok nie świeci ani nic, pierwszy raz mi się takie coś pojawiło i nie wiem czy olać to, czy jechać gdzieś do mechanika sprawdzić czy wszystko ok, chyba że poczekać i jak się znów tak stanie to jechać dopiero wtedy?
  5. Witam. Mam problem z głośnikami lub radiem, nie wiem sam. Jak wsiądę do auta na zgaszonym silniku włączam radio wszystko pięknie czysto gra, odpalę przejadę czasem kilometr czasem 5 i zaczyna się trzeszczenie i już koniec nie da się słuchać, głośniki u kumpla sprawdzałem grały dobrze, więc nie wiem czemu się tak dzieje, może ktoś tak miał kiedyś, proszę o porady bo zapowiada mi się długa trasa świąteczna i przydałoby się jakieś granie (Dodam że poprzedni właściciel miał założone jakieś dobre granie tuba itd. i było OK.)
  6. A nie sorry odwrotnie mam tyl 225 przód 215 jak będę w domu to ci napisze jaki profil i zdj ci dodam
  7. Ja mam 17 cali przód 225 tył 215, jak jest dobra droga jedzie się przyjemnie lecz gdy są jakieś nierówności to gorzej się prowadzi.
  8. Ja mam taki sam problem, tylko u mnie nie zawsze się tak dzieje, czasem gdy jadę i naciskam hamulec (delikatnie) to pedał lekko się wciska i słychać takie trrrrrrrrrr i pedał drży w kierownicy nie czuję drgań, a puszczę pedał i czasem po 2 naciśnięciu normalnie mogę hamować, słyszałem że to ABS łapie ale czy to prawda to nie wiem.
  9. Okablowanie sprawdzałem przy głośnikach nigdzie nic się nie styka ani nic, Dziś zauważyłem że czasem nawet na postoju załączy się charczenie głośników, głośniki sprawne w 100% bo u kumpla normalnie działały, może to i wina tego radia.
  10. Witam. Mam problem z radiem lub głośnikami już sam nie wiem z czym. Gdy mam wyłączony silnik wszystko ładnie gra, a gdy odpalę czasem po przejechaniu kilku metrów zaczyna się trzeszczenie z głośników i nie ważne czy to z płyty, radia czy z pendrive, myślałem że to głośniki więc wymieniłem i nadal to samo a nie wiem czy to wina radia czy czegoś innego.
×
×
  • Create New...
UP