Jump to content
XXX ZLOT

NOWY TEMAT - NOWY OŚRODEK

ZAPRASZAMY DO REZERWACJI

https://forum.vectraklub.pl/forum/329-xxx-zlot-vkp-20-23062019/

Welcome to Vectra Klub Polska

Guest Image

Welcome to Vectra Klub Polska , like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of Vectra Klub Polska by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

NoFun

Przewodniczący
  • Content Count

    68
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

1 Follower

About NoFun

  • Rank
    Przewodniczący Oddziału Łódzkiego
  • Birthday 04/04/1994

Informacja o profilu

  • Płeć
    Mężczyzna
  • Skąd
    EKU
  • Zainteresowania
    Motoryzacja

Dodatkowe pola

  • Województwo
    łódzkie
  • Nr klubowy
    1162
  • Auto
    Vectra C
  • Oddział VKP
    Łódzki

Recent Profile Visitors

1119 profile views
  1. Mam dokładnie takie objawy jak napisales
  2. Tak, dobija. Ale zachowuje sie jakby brakowało paliwa. Jeśli uruchomię awaryjnie z LPG jest wszystko w porządku. Dlatego skupiłem sie na układzie paliwowym
  3. Witam. Od jakiegoś czasu borykam się z problemem uruchomienia auta po dłuższym postoju (powyżej 8 godzin). Zmierzyłem ciśnienie paliwa. I po nocy spada z 2.3bara do 0. Wymieniłem oringi w regulatorze ciśnienia, pompę paliwa oraz waż łączący pompę paliwa z pokrywą zbiornika. Podczas pracy silnika odłączając podciśnienie od regulatora manometr wskazuje 3 bary wiec sądzę, że jest sprawny. Wycieków brak. Wszelkie wskazówki mile widziane
  4. Przekaźnik był ok. Pomogła wymiana rozrusznika w starym bendiks nie odbijał
  5. Witam. Dzisiaj rano po przejechaniu 10km i zatrzymaniu się na światłach słyszę szum pod maską. Więc zatrzymałem się zgasilen auto a rozrusznik nadal kręcił. Po wyłączeniu stacyjki i odlaczeniu minusa z akumulatora A następnie ponowny połączeniu go nadal pracuje. Może ktoś się spotkał z podobnym przypadkiem i mi coś podpowie
  6. Ja również poproszę na PW
  7. Problem znikł po zalaniu 100 Shell V-Power Nitro+ . Od miesiąca mam pokój.
  8. Po wpisaniu hasła w wyszukiwarce wyskoczył jako pierwszy.
  9. Miałem podobny problem jak w temacie i to rozwiązanie pomogło. Nie rozumiem o co Ci chodzi.
  10. U mnie również przelutowanie gniazda pomogło
  11. Sondy pracują w swoim zakresie. Jedynie temperatura jest dosyć dziwna -6141
×
×
  • Create New...