Skocz do zawartości

Vectra Klub Polska używa cookie. Przeczytaj Privacy Policy aby dowiedzieć się więcej. Aby usunąć tą wiadomość, proszę kliknąć w przycisk po prawej:    Akceptuje użycie cookie



Zdjęcie
- - - - -

Kodowanie Kluczyka


  • Proszę się zalogować aby odpowiedzieć
237 odpowiedzi na ten temat

#221 Val

Val
  • Forumowicz
  • 178 postów
  • Dołączył:24 wrz 2013
  • Płeć:Mężczyzna
  • Skąd:Brzeg
  • Województwo:opolskie
  • Auto:VC V6 CDTI Y30DT AF33 / VC 1.9 CDTI Z19DT F40

Napisany 04 październik 2014 - 23:41

xpirat, akurat tej opcji w TECHu-2 nie widziałem.  :D

 

Czyżby OP-COM więcej umiał od TECHa-2?  :rolleyes:


  • 0


#222 xpirat

xpirat
  • Forumowicz
  • 7949 postów
  • Dołączył:06 sie 2010
  • Płeć:Mężczyzna
  • Skąd:koło UK- Podkarpackie
  • Województwo:podkarpackie
  • Auto:Vectra C / Audi A5 TDI S Line 2010

Napisany 05 październik 2014 - 00:05

xpirat, akurat tej opcji w TECHu-2 nie widziałem.  :D

 

Czyżby OP-COM więcej umiał od TECHa-2?  :rolleyes:

 

oczywiście że tak :P

 

plus dużo więcej wylogowywanie wyświetlacza i chyba radia ale nie jestem pewny plus jeszcze dużo więcej ale cena :bad:


Edytowany przez xpirat, 05 październik 2014 - 00:06.

  • 0

#223 Val

Val
  • Forumowicz
  • 178 postów
  • Dołączył:24 wrz 2013
  • Płeć:Mężczyzna
  • Skąd:Brzeg
  • Województwo:opolskie
  • Auto:VC V6 CDTI Y30DT AF33 / VC 1.9 CDTI Z19DT F40

Napisany 05 październik 2014 - 00:15

 

oczywiście że tak :P

 

plus dużo więcej wylogowywanie wyświetlacza i chyba radia ale nie jestem pewny plus jeszcze dużo więcej ale cena :bad:

 

TECH-2 też umie wylogowywać wyświetlacz i radio.  :lauh:

 

A co to wersja "professional"? Może jakiś link?  :woot:


  • 0

#224 xpirat

xpirat
  • Forumowicz
  • 7949 postów
  • Dołączył:06 sie 2010
  • Płeć:Mężczyzna
  • Skąd:koło UK- Podkarpackie
  • Województwo:podkarpackie
  • Auto:Vectra C / Audi A5 TDI S Line 2010

Napisany 05 październik 2014 - 08:03

 

TECH-2 też umie wylogowywać wyświetlacz i radio.  :lauh:

 

A co to wersja "professional"? Może jakiś link?  :woot:

 

chyba jaja sobie robisz wylogujesz sam wyświetlacz dawcy bez radia i kodu lub samo radio z dawcy :P (tech umie ale wylogować całość i to jak masz kod do całości  :P  )

Nie stać cię na niego to poco ci link  :D :P

 

Chyba że zadzwonisz do bociana to zdobędziesz tyle siana :D :ph34r:

 

poczyta sobie  :P  http://www63.zippysh...66397/file.html


Edytowany przez xpirat, 05 październik 2014 - 08:14.

  • 0

#225 koowal87

koowal87
  • Forumowicz
  • 9 postów
  • Dołączył:28 paź 2013
  • Województwo:świętokrzyskie
  • Auto:vectra c 2.2 dti 2002r

Napisany 05 październik 2014 - 17:05

witam panowie

wtrącę się w temat

DA się wyciągnąć CAR PASS i to nie w ASO 

 


  • 0

#226 xpirat

xpirat
  • Forumowicz
  • 7949 postów
  • Dołączył:06 sie 2010
  • Płeć:Mężczyzna
  • Skąd:koło UK- Podkarpackie
  • Województwo:podkarpackie
  • Auto:Vectra C / Audi A5 TDI S Line 2010

Napisany 05 październik 2014 - 20:40

witam panowie

wtrącę się w temat

DA się wyciągnąć CAR PASS i to nie w ASO 

 

 

oczywiście i koszt nie powinien przekroczyć 50 zł jak na miejscu masz kogoś


  • 0

#227 p10nt

p10nt
  • Forumowicz
  • 11 postów
  • Dołączył:02 wrz 2013
  • Płeć:Mężczyzna
  • Województwo:podlaskie
  • Auto:Vectra C 1.8b GTS

Napisany 07 październik 2014 - 10:13

jak wyglada (ksiazeczka,karta ) od carpassa ? mogł by ktos wrzucic jakas fotke ,dzieki!! w białymstoku w aso krzykneli za carpass 180zl a za cim 2200 zl 
 


Edytowany przez p10nt, 07 październik 2014 - 10:14.

  • 0

#228 sojus

sojus
  • Rekrut
  • 664 postów
  • Dołączył:04 maj 2009
  • Płeć:Mężczyzna
  • Skąd:Mielec/Kraków/UK
  • Województwo:podkarpackie
  • Auto:VC GTS 2.0T

Napisany 07 październik 2014 - 10:28

jak wyglada (ksiazeczka,karta ) od carpassa ? mog by ktos wrzucic jakas fotke ,dzieki!! w biaymstoku w aso krzykneli za carpass 180zl a za cim 2200 zl

Kolego wpisz ze w Google

Car pass VKP.pl

Wyskoczy Ci temat jak zrobic samemu tam bedziesz widzia wszystko


Dwa

Wpisz w Google

Car pasa Opel i zmien na grafik꠯ i tez widzisz wszystko czy to takie trudne??!


Na tym forum chyba jest kazda informacja do vb, do vc pewnie 95% wystarczy szukac i miec checi by cos znalezc samemu

Edytowany przez sojus, 07 październik 2014 - 10:32.

  • 0

#229 p10nt

p10nt
  • Forumowicz
  • 11 postów
  • Dołączył:02 wrz 2013
  • Płeć:Mężczyzna
  • Województwo:podlaskie
  • Auto:Vectra C 1.8b GTS

Napisany 07 październik 2014 - 11:11

Kolego wpisz ze w Google

Car pass VKP.pl

Wyskoczy Ci temat jak zrobic samemu tam bedziesz widzia wszystko


Dwa

Wpisz w Google

Car pasa Opel i zmien na grafik꠯ i tez widzisz wszystko czy to takie trudne??!


Na tym forum chyba jest kazda informacja do vb, do vc pewnie 95% wystarczy szukac i miec checi by cos znalezc samemu

Dzieki za pouczenie i przywolanie do porzadku "Generale"  ROZKAZ ;) Ale JEST brak mi słów MAM sie znalazł po przewertowaniu kupy papierow i teczek sie znalazł uuufffffff 180pln w kielni :)))))


  • 0

#230 sojus

sojus
  • Rekrut
  • 664 postów
  • Dołączył:04 maj 2009
  • Płeć:Mężczyzna
  • Skąd:Mielec/Kraków/UK
  • Województwo:podkarpackie
  • Auto:VC GTS 2.0T

Napisany 07 październik 2014 - 12:30

Dzieki za pouczenie i przywolanie do porzadku "Generale"  ROZKAZ ;) Ale JEST brak mi słów MAM sie znalazł po przewertowaniu kupy papierow i teczek sie znalazł uuufffffff 180pln w kielni :)))))


To nie był rozkaz tylko nawet Ci sie poszukać nie chciało a walisz nowy post...
  • 0

#231 dedert

dedert
  • Forumowicz
  • 157 postów
  • Dołączył:27 lip 2012
  • Płeć:Mężczyzna
  • Województwo:wielkopolskie
  • Auto:VC GTS 2.0T, 174KM, 2004r

Napisany 20 październik 2014 - 23:16

@juveadamo
... (ta kostka z zieloną kropeczką to transponder)
3dacc2af241fec83.jpg073e6bb613058cab.jpg


Jak to kostka z zielonymi kropkami to transponder? Na allegro są transpondery PCF7946 do VC które wyglądają jak ten układ po lewo z 14 nóżkami. Więc jak to jest naprawdę?
  • 0

#232 dare40

dare40
  • Klubowicz
  • 3904 postów
  • Dołączył:25 cze 2007
  • Płeć:Mężczyzna
  • Skąd:Wejherowo
  • Województwo:pomorskie
  • Nr klubowy:633
  • Auto:Vectra c 2.2 DTi+ GTS LeMans
  • Oddział VKP:Pomorski

Napisany 21 październik 2014 - 08:43

oczywiscie że to te są ale musi być prekodowany pod VC
  • 0

3742451129.png
 


#233 czaro3000

czaro3000
  • Forumowicz
  • 319 postów
  • Dołączył:19 lis 2013
  • Płeć:Mężczyzna
  • Skąd:NDM
  • Województwo:mazowieckie
  • Auto:Opel Signum 3.0 V6 Z30DT DPF OFF

Napisany 21 październik 2014 - 08:50

oczywiscie że to te są ale musi być prekodowany pod VC

 

Rozkminiłeś coś z przekładką zaprogramowanego transpondera do innego pilota?


  • 0

#234 xpirat

xpirat
  • Forumowicz
  • 7949 postów
  • Dołączył:06 sie 2010
  • Płeć:Mężczyzna
  • Skąd:koło UK- Podkarpackie
  • Województwo:podkarpackie
  • Auto:Vectra C / Audi A5 TDI S Line 2010

Napisany 21 październik 2014 - 08:57

 

Rozkminiłeś coś z przekładką zaprogramowanego transpondera do innego pilota?

 

przelutuj ze swojego do innego używanego a zadziała


  • 0

#235 czaro3000

czaro3000
  • Forumowicz
  • 319 postów
  • Dołączył:19 lis 2013
  • Płeć:Mężczyzna
  • Skąd:NDM
  • Województwo:mazowieckie
  • Auto:Opel Signum 3.0 V6 Z30DT DPF OFF

Napisany 21 październik 2014 - 09:00

Na 100%?

 


  • 0

#236 andceg

andceg
  • Forumowicz
  • 26 postów
  • Dołączył:12 sie 2006
  • Skąd:Lubelskie
  • Województwo:lubelskie
  • Auto:GTS 2.2 DTI

Napisany 05 listopad 2014 - 14:08

Koledzy. Poszukuję kluczyka do Vectry C 2003r (3 przyciski). Chodzi mi o niekodowany z niefrezowanym grotem, gotowy do zakodowania (bez znaczenia czy scyzotyk czy nie). Pozdr


  • 0
Pozdrawiam

#237 Val

Val
  • Forumowicz
  • 178 postów
  • Dołączył:24 wrz 2013
  • Płeć:Mężczyzna
  • Skąd:Brzeg
  • Województwo:opolskie
  • Auto:VC V6 CDTI Y30DT AF33 / VC 1.9 CDTI Z19DT F40

Napisany 05 listopad 2014 - 14:11

Koledzy. Poszukuję kluczyka do Vectry C 2003r (3 przyciski). Chodzi mi o niekodowany z niefrezowanym grotem, gotowy do zakodowania (bez znaczenia czy scyzotyk czy nie). Pozdr

 

Ja też taki szukam, kupię nawet dwa, ale klasyczny, nie scyzoryk. Ma ktoś?  :pilot:

 

Scyzoryki są w ASO. A klasycznych już nawet w ASO nie ma.  :(


  • 0

#238 sojus

sojus
  • Rekrut
  • 664 postów
  • Dołączył:04 maj 2009
  • Płeć:Mężczyzna
  • Skąd:Mielec/Kraków/UK
  • Województwo:podkarpackie
  • Auto:VC GTS 2.0T

Napisany 05 listopad 2014 - 16:49

Szukajcie na Allegro i ebay w UK - będę jechał na święta wiec mogę pomoc jbc
  • 0




0 użytkowników czyta ten temat

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników


Skin Designed By Duke_