Skocz do zawartości

Vectra Klub Polska używa cookie. Przeczytaj Privacy Policy aby dowiedzieć się więcej. Aby usunąć tą wiadomość, proszę kliknąć w przycisk po prawej:    Akceptuje użycie cookie



Zdjęcie
- - - - -

wyświetlacz BID na GID


  • Proszę się zalogować aby odpowiedzieć
10 odpowiedzi na ten temat

#1 yaro102

yaro102
  • Rekrut
  • 78 postów
  • Dołączył:03 cze 2006
  • Płeć:Mężczyzna
  • Skąd:Wodzisław Śląski
  • Województwo:śląskie
  • Auto:Opel Signum 1,9 CDTI 150KM Z19DTH

Napisany 29 grudzień 2011 - 09:59

Witam

Przymierzam się do wymiany wyświetlacza z BID na GID czy któryś z kolegów mógłby mi sprawdzić w EPC jaki symbol (EU, XR, AU...itd..)wyświetlacza będzie pasował do mojego Signuma. numer VIN: W0L0ZCF4861139249.


Dzieki.
  • 0
yaro


#2 DJ_Tomcat

DJ_Tomcat
  • Forumowicz
  • 1612 postów
  • Dołączył:09 lip 2007
  • Płeć:Mężczyzna
  • Województwo:dolnośląskie
  • Auto:Z19DTH

Napisany 29 grudzień 2011 - 15:31

BID w takim aucie? :) Poszukaj GIDa o symbolu KP, bedzie hulać :)
  • 0

#3 yaro102

yaro102
  • Rekrut
  • 78 postów
  • Dołączył:03 cze 2006
  • Płeć:Mężczyzna
  • Skąd:Wodzisław Śląski
  • Województwo:śląskie
  • Auto:Opel Signum 1,9 CDTI 150KM Z19DTH

Napisany 29 grudzień 2011 - 21:21

Jest to samochód krajowy więc 1 właściciel przy zakupie nie zaszalał z wyposażeniem:)

BID w takim aucie? :) Poszukaj GIDa o symbolu KP, bedzie hulać :)

Wyświetlacz tylko o symbolu KP podejdzie pod moje auto?
  • 0
yaro

#4 DJ_Tomcat

DJ_Tomcat
  • Forumowicz
  • 1612 postów
  • Dołączył:09 lip 2007
  • Płeć:Mężczyzna
  • Województwo:dolnośląskie
  • Auto:Z19DTH

Napisany 30 grudzień 2011 - 23:34

Podejda pewnie i inne.
Ale posłuchaj kolege i bierz KP tanie i dobre :)
  • 0

#5 yaro102

yaro102
  • Rekrut
  • 78 postów
  • Dołączył:03 cze 2006
  • Płeć:Mężczyzna
  • Skąd:Wodzisław Śląski
  • Województwo:śląskie
  • Auto:Opel Signum 1,9 CDTI 150KM Z19DTH

Napisany 31 grudzień 2011 - 14:03

Podejda pewnie i inne.
Ale posłuchaj kolege i bierz KP tanie i dobre :)


Niestety na allegro nie ma wyświetlaczy z tym symbolem:(

Niestety na allegro nie ma wyświetlaczy z tym symbolem:(

Jeszcze jedno pytanko czy wyświetlacz GID musi być wylogowany?
  • 0
yaro

#6 DJ_Tomcat

DJ_Tomcat
  • Forumowicz
  • 1612 postów
  • Dołączył:09 lip 2007
  • Płeć:Mężczyzna
  • Województwo:dolnośląskie
  • Auto:Z19DTH

Napisany 31 grudzień 2011 - 18:01

musze sprostowac, KP jest do astry III :) nie wiem dlaczego ubzdurało mi się coś :)
Znalazłem np taki: http://allegro.pl/wy...2010347058.html
Wylogować musisz, jak wyślesz to zrobię.
  • 0

#7 yaro102

yaro102
  • Rekrut
  • 78 postów
  • Dołączył:03 cze 2006
  • Płeć:Mężczyzna
  • Skąd:Wodzisław Śląski
  • Województwo:śląskie
  • Auto:Opel Signum 1,9 CDTI 150KM Z19DTH

Napisany 31 grudzień 2011 - 20:04

musze sprostowac, KP jest do astry III :) nie wiem dlaczego ubzdurało mi się coś :)
Znalazłem np taki: http://allegro.pl/wy...2010347058.html
Wylogować musisz, jak wyślesz to zrobię.

dzięki za info. jak dokonam zakupu to się odezwę odnośnie wylogowania.
pozdrawiam

musze sprostowac, KP jest do astry III :) nie wiem dlaczego ubzdurało mi się coś :)
Znalazłem np taki: http://allegro.pl/wy...2010347058.html
Wylogować musisz, jak wyślesz to zrobię.


jeszcze jedno przy zmianie wyświetlacza na GID muszę zmieniać ramkę?
  • 0
yaro

#8 Seba-s79

Seba-s79
  • Forumowicz
  • 406 postów
  • Dołączył:13 lut 2011
  • Płeć:Mężczyzna
  • Skąd:LPU
  • Województwo:lubelskie
  • Auto:Vectra C GTS 1.9 CDTI , Z19DTL

Napisany 19 grudzień 2013 - 03:41

Hej. Odswieze temat w aucie mam wyswietlacz BID chciałbym zamienicć go na GID czy dużo jest z tym problemu? Auto z 2005 modelowe 2006 . Obecnie mam sterowanie z kiery i aktywowany komputer czy jak zmienie na GID to bedzie dzialac? wnerwia mnie to ze jak sie spali jakas żarówka to nie pokazuje mi graficznie ktora tylko pisze np swiatlo postojowe sprawdź. Przy wymianie trzeba wylogowac ten stary wyświetlacz ? I logowac nowy czy ?

  • 0

#9 Seba-s79

Seba-s79
  • Forumowicz
  • 406 postów
  • Dołączył:13 lut 2011
  • Płeć:Mężczyzna
  • Skąd:LPU
  • Województwo:lubelskie
  • Auto:Vectra C GTS 1.9 CDTI , Z19DTL

Napisany 26 grudzień 2013 - 15:53

Nikt nie podpowie?
  • 0

#10 drahe

drahe
  • Forumowicz
  • 65 postów
  • Dołączył:31 sty 2012
  • Płeć:Mężczyzna
  • Skąd:Zabrze
  • Województwo:śląskie
  • Auto:Astra H

Napisany 26 grudzień 2013 - 18:26

Wszystko będzie działać po zmianie na GID-a.Szukaj najlepiej wylogowanego.BID-a przed wymianą musisz wylogować, wstawiasz GID-a i go logujesz.Potem ewentualnie tylko ustawienie indexu i konfiguracja.
  • 0

#11 Seba-s79

Seba-s79
  • Forumowicz
  • 406 postów
  • Dołączył:13 lut 2011
  • Płeć:Mężczyzna
  • Skąd:LPU
  • Województwo:lubelskie
  • Auto:Vectra C GTS 1.9 CDTI , Z19DTL

Napisany 26 grudzień 2013 - 20:10

Oki. Dzięki za odpowiedź
  • 0




0 użytkowników czyta ten temat

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników


Skin Designed By Duke_