Skocz do zawartości

Vectra Klub Polska używa cookie. Przeczytaj Privacy Policy aby dowiedzieć się więcej. Aby usunąć tą wiadomość, proszę kliknąć w przycisk po prawej:    Akceptuje użycie cookie



Zdjęcie
- - - - -

rozkodowanie radia


  • Proszę się zalogować aby odpowiedzieć
5 odpowiedzi na ten temat

#1 krzysio i iwonka

krzysio i iwonka
  • Forumowicz
  • 22 postów
  • Dołączył:25 kwi 2010
  • Płeć:Mężczyzna
  • Skąd:kedzierzyn kozle
  • Województwo:opolskie
  • Auto:opel vectra

Napisany 17 maj 2010 - 19:24

witam wszystkich mam takie pytanie chodzi o rozkodowanie radia w oplu vectra b wyskakuje mi cod naciskam as i w tym momencie wyskakuje mi 7 przed kodem i nie idzie wpisac coda a drugie pytanie to mam u siebie pol komputera chodzi mi o wyswietlac icala reste czy moge wsadzic clay taki wyswietlac na ktory podaje spalanie i te inne rzeczy czy to jes oplacalne z gory dziekuje
  • 0


#2 K-E-R-M-I-T

K-E-R-M-I-T
  • Klubowicz
  • 214 postów
  • Dołączył:19 kwi 2009
  • Płeć:Mężczyzna
  • Skąd:w-wa
  • Województwo:mazowieckie
  • Nr klubowy:886
  • Auto:Viki B 2.2 DTI
  • Oddział VKP:Mazowiecki

Napisany 17 maj 2010 - 19:55

Co do montażu komputera/MID to >> KLIK << :blush:
  • 0

Dodany obrazek


#3 gawlak

gawlak
  • Forumowicz
  • 12283 postów
  • Dołączył:07 lis 2004
  • Płeć:Mężczyzna
  • Skąd:okolice 3miasta
  • Województwo:pomorskie
  • Auto:JEEP XJ 4.0

Napisany 17 maj 2010 - 21:19

jak masz code 7 to musisz poczekac i to dluugo zeby wpisac kod
w dziale car audio ,o ile pamietam ,pisano juz ile trzeba czekac minut/godzin
po kolejnych nieudanych probach
  • 0

#4 kargul88

kargul88
  • Forumowicz
  • 37 postów
  • Dołączył:16 mar 2010
  • Płeć:Mężczyzna
  • Województwo:kujawsko-pomorskie
  • Auto:Opel Vectra B X18XE

Napisany 17 maj 2010 - 21:25

Code 7/ 7 safe - trzeba czekac 10 min przy włączonym radiu i zapłonie. Przerabiałem to wczoraj.
  • 0

#5 marek181

marek181
  • Forumowicz
  • 6 postów
  • Dołączył:04 sty 2010
  • Województwo:warmińsko-mazurskie
  • Auto:Opel Vectra B 1,6 16V

Napisany 01 czerwiec 2010 - 18:03

Witam. Mam podobny problem, trzy razy wpisałem błędny kod (prawidłowy już znalazłem). Teraz gdy włączam radio pojawia mi się tylko napis "safe" , gdy włączam przytrzymując przycisk AS pojawia się komunikat "7 safe" i to bez różnicy czy na zapłonie czy bez. Pomocy
  • 0

#6 ziem

ziem
  • Forumowicz
  • 477 postów
  • Dołączył:05 paź 2009
  • Płeć:Mężczyzna
  • Skąd:Lublin/Bychawa
  • Województwo:lubelskie
  • Auto:Honda Civic 1.4

Napisany 01 czerwiec 2010 - 19:21

instrukcje sobie pobrać i poczytać :) to raz
dwa to temat o kodach juz jest ;)
po trzecie to odpowiedź juz jest w tym temacie. Po każdej nieudanej próbie wpisania kodu czas wydłuża sie dwukrotnie. Przy 7 razie ok 10 min przy ostatniej 640min
pozdro
  • 0
Dodany obrazek a mówi że będzie mniej :)




0 użytkowników czyta ten temat

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników


Skin Designed By Duke_