Ostatnio wiele się działo, zarówno w klubie jak i poza. Napewno każdy troszkę stresu ostatnio doświadczył, dlatego aby się roszkę odprężyć a także lepiej zintegrować razem z Harrym postanowiliśmy zorganizować
TURNIEJ DARTA
Dzień: 27.02.2010
Godzina: od 19:00
Miejsce: XL Bowling w Galerii Pomorskiej (Bydgoszcz, ul. Fordońska - nie da się niezauważyć
Dzień oraz późna godzina zostały celowo ustalone, tak tak, Viki zostawiamy tym razem w domkach i korzystamy z usług komunikacji publicznej
...ale nic straconego, bo tego wieczora będzie można i wypić :pijaki:i pojeździć, a nawet się pościgać ... oczywiście na maszynach
Poza tym ..... nie obiecujemy, ale będziemy chcieli postarać się o jakieś atrakcyjne nagrody dla najlepszych.
To tyle tytułem wstępu.
Prosilibyśmy do końca tygodnia o potwierdzenie, kto jest za tym pomysłem i zaszczyci nas wszystkich swoją obecnością, kto nie wie, ale będzie się starał, a kto napewno odpada. Organizatorzy chcieli by mieć jakieś rozeznanie, aby wiedzieć ile maszyn zarezerwować oraz na ile osób rozpisać mistrzostwa darta
Ojjjj będzie się działo, ojjj będzie.
Tymczasem lecę trenować
O wszelkie detale można śmiało pisać albo do mnie, albo do Harrego. Z naszej strony także będziemy starać się informować was na bieżąco.
Wszelkie pomysły i uwagi również mile widziane
Użytkownik lakus edytował ten post 10 luty 2010 - 19:04

Logowanie
Temat jest zamknięty

<<